Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Sattuma lähettää VIPON ystävineen salaperäiselle Aikasaarelle, jonka hallitsija Ajan Herra on menettänyt valtansa, koska hänen taika-amulettinsa vuodenaikakivet on varastettu. Vasta kun kaikki neljä kiveä on saatu takaisin, VIPO voi päästä takaisin kotiin. VIPO lähtee etsimään vuodenaikakiviä, ja ystävykset matkaavat ihmeellisiin valtakuntiin, joissa heidän on kohdattava neljän vuodenajan valtiaat. Lisää haasteita tuovat oudot Mölli -kansan otukset ja niiden ilkeämielinen johtaja Ölli. Mutta vihollisten joukosta löytyy myös rakastettava, pikkuruinen Nuusku-mölli, josta kaikki saavat uuden ystävän.

Talvi lähenee, ja nyt on löydettävä amuletin viimeinen vuodenaikakivi. Valitettavasti tohtori Timmly aiheuttaa kaaoksen, jonka seurauksena kivi joutuu vääriin käsiin, Öllille! Superkeksijä Timmly päättää kehittää keinotekoisen talvikiven ja jäädyttää muutamia kyläläisiä.

VIPO lähtee muutaman ystävänsä kanssa Talven kylmään valtakuntaan. Sieltä he löytävät hienon jäälaivan ja tapaavat kapteeni Mursun, Jäämaan kuninkaan. Löytävätkö ystävykset viimeisen, sinisen taikakiven? Saako Ajan Herra voimansa takaisin, ja pystyykö hän viimeinkin lähettämään VIPON ystävineen takaisin kotiin?

Kuvasuhde: 16:9
Ääni: Suomi (Dolby Digital Stereo)
Kesto: n. 1 h 15 min
Ikäraja: S


Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.9.2018 13:13
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.