Tuote on myyty käyttäjälle vonfrisks hintaan 7,90 €

Kuvaus

1 KEVÄÄN VIHREÄ KIVI

 

JA YSTÄVÄT: AIKASAAREN SEIKKAILU 2 VIPO JA YSTÄVÄT: AIKASAAREN SEIKKAILU 2

Vipo ystävineen joutuu salaperäiselle saarelle ja ainoa tie kotiinpääsyyn on löytää 4 vuodenaikakiveä. Osa 2. 

Sattuma lähettää VIPON ystävineen salaperäiselle Aikasaarelle, jonka hallitsija Ajan Herra on menettänyt valtansa, koska hänen taika-amulettinsa vuodenaikakivet on varastettu. Vasta kun kaikki neljä kiveä on saatu takaisin, VIPO voi päästä takaisin kotiin. VIPO lähtee etsimään vuodenaikakiviä, ja ystävykset matkaavat ihmeellisiin valtakuntiin, joissa heidän on kohdattava neljän vuodenajan valtiaat. Lisää haasteita tuovat oudot Mölli -kansan otukset ja niiden ilkeämielinen johtaja Ölli. Mutta vihollisten joukosta löytyy myös rakastettava, pikkuruinen Nuusku-mölli, josta kaikki saavat uuden ystävän. Möllit jatkavat hyökkäyksiään VIPON viidakkokylään. Eikä siinä kaikki, lisää ongelmia syntyy kun eripuraiset ystävykset opettelevat elämään yhdessä. Leiri joutuu todelliseen vaaraan, kun VIPO putoaa taikalampeen ja muuttuu Öllin näköiseksi. Tuleeko Öllistä heidän uusi johtajansa? Seuraavan kiven etsintä jatkuu. VIPO saapuu muutamien ystäviensä kanssa Kesän valtakuntaan, jota johtaa Aurinkokuningas, hurja leguaani. Selviävätkö sankarimme aavikon polttavasta kuumuudesta? Sammuttaakseen kuninkaan hehkuvan raivon, heidän on löydettävä Kesän punainen kivi!

JA YSTÄVÄT: AIKASAAREN SEIKKAILU 1 VIPO JA YSTÄVÄT: AIKASAAREN SEIKKAILU 1 Vipo ystävineen joutuu salaperäiselle saarelle ja ainoa tie kotiinpääsyyn on löytää 4 vuodenaikakiveä. Osa 1. Puhuttu suomeksi.

Sattuma lähettää VIPON ystävineen salaperäiselle Aikasaarelle, jonka hallitsija Ajan Herra on menettänyt valtansa, koska hänen taikaamulettinsa vuodenaikakivet on varastettu. Vasta kun kaikki neljä kiveä on saatu takaisin, VIPO voi päästä takaisin kotiin. VIPO lähtee etsimään vuodenaikakiviä, ja ystävykset matkaavat ihmeellisiin valtakuntiin, joissa heidän on kohdattava neljän vuodenajan valtiaat. Lisää haasteita tuovat oudot Mölli -kansan otukset ja niiden ilkeämielinen johtaja Ölli. Mutta vihollisten joukosta löytyy myös rakastettava, pikkuruinen Nuusku-mölli, josta kaikki saavat uuden ystävän. Seikkailu alkaa VIPON syntymäpäiväjuhlassa kun tohtori Timmyn epäonninen kello vie ystävykset salaperäiselle aikasaarelle. Ystävykset päättävät rakentaa turvallisen majapaikan viidakkoon, mutta antaako se tarpeeksi suojaa outojen Möllien hyökkäyksiin? Ajan Herra paljastaa ystävyksille, että heillä on vain yksi mahdollisuus päästä takaisin kotiin. Heidän on löydettävä varastetut vuodenaika kivet, jotka kuuluvat taika-amulettiin. VIPO saa vastaansa Kevään kuningattaren, ahneen perhosen, joka yrittää luoda maailmaan ikuisen kevään. Onnistuuko VIPO pelastamaan ystävänsä ja voittamaan Kevään vihreän kiven, ensimmäisen neljästä?

2 KESÄN PUNAINEN KIVI

 

 

3 SYKSYN KELTAINEN KIVI.KANSIPAPERISSA YLÄKULMASSA PALA POIS

JA YSTÄVÄT: AIKASAAREN SEIKKAILU 3 VIPO JA YSTÄVÄT: AIKASAAREN SEIKKAILU 3

Vipo ystävineen joutuu salaperäiselle saarelle ja ainoa tie kotiinpääsyyn on löytää 4 vuodenaikakiveä. Osa 3. Puhuttu suomeksi.

Sattuma lähettää VIPON ystävineen salaperäiselle Aikasaarelle, jonka hallitsija Ajan Herra on menettänyt valtansa, koska hänen taika-amulettinsa vuodenaikakivet on varastettu. Vasta kun kaikki neljä kiveä on saatu takaisin, VIPO voi päästä takaisin kotiin. VIPO lähtee etsimään vuodenaikakiviä, ja ystävykset matkaavat ihmeellisiin valtakuntiin, joissa heidän on kohdattava neljän vuodenajan valtiaat. Lisää haasteita tuovat oudot Mölli -kansan otukset ja niiden ilkeämielinen johtaja Ölli. Mutta vihollisten joukosta löytyy myös rakastettava, pikkuruinen Nuusku-mölli, josta kaikki saavat uuden ystävän. Kuka sanoi että elämä saarella olisi helppoa? Erimielisyydet kyläläisten keskuudessa kasvavat: Apina Yao haluaisi Kung Fu -mestariksi, ja Don Leone on vähällä julistaa sodan Möllejä vastaan. Jakautuuko kylä kahtia isoille eläimille ja muille? Onnistuuko VIPO pitämään ystävänsä yhdessä? Syksyn tullessa VIPO lähtee etsimään kolmatta vuodenaikakiveä. Syksyn valtakunta on kovin onneton paikka, jota hallitsee Pöllökeisarinna. Taikakiven avulla se yhdistää syystuulten voimat ja vangitsee VIPON. Onnistuvatko ystävykset vapauttamaan VIPON ja hankkimaan Syksyn keltaisen kiven?

4 TALVEN SININEN KIVI

VIPO JA YSTÄVÄT: AIKASAAREN SEIKKAILU 4 Tulosta Näytä isompana Vipo ystävineen joutuu salaperäiselle saarelle ja ainoa tie kotiinpääsyyn on löytää 4 vuodenaikakiveä. Osa 4. Puhuttu suomeksi.

Sattuma lähettää VIPON ystävineen salaperäiselle Aikasaarelle, jonka hallitsija Ajan Herra on menettänyt valtansa, koska hänen taika-amulettinsa vuodenaikakivet on varastettu. Vasta kun kaikki neljä kiveä on saatu takaisin, VIPO voi päästä takaisin kotiin. VIPO lähtee etsimään vuodenaikakiviä, ja ystävykset matkaavat ihmeellisiin valtakuntiin, joissa heidän on kohdattava neljän vuodenajan valtiaat. Lisää haasteita tuovat oudot Mölli -kansan otukset ja niiden ilkeämielinen johtaja Ölli. Mutta vihollisten joukosta löytyy myös rakastettava, pikkuruinen Nuusku-mölli, josta kaikki saavat uuden ystävän. Talvi lähenee, ja nyt on löydettävä amuletin viimeinen vuodenaikakivi. Valitettavasti tohtori Timmly aiheuttaa kaaoksen, jonka seurauksena kivi joutuu vääriin käsiin, Öllille! Superkeksijä Timmly päättää kehittää keinotekoisen talvikiven ja jäädyttää muutamia kyläläisiä. VIPO lähtee muutaman ystävänsä kanssa Talven kylmään valtakuntaan. Sieltä he löytävät hienon jäälaivan ja tapaavat kapteeni Mursun, Jäämaan kuninkaan. Löytävätkö ystävykset viimeisen, sinisen taikakiven? Saako Ajan Herra voimansa takaisin, ja pystyykö hän viimeinkin lähettämään VIPON ystävineen takaisin kotiin?

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 17.9.2018 10:18
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
15.9. klo 11:28

Moi! onko hinta kaikille neljälle vai 7,90 / kpl? kiitos vastauksesta!

16.9. klo 20:42

Hinta on kaikkien neljän yhteishinta.