Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

HINTA SISÄLTÄÄ postituksen Suomeen.
MAKSUOHJEET tulevat Huuto.netin automaattisessa vastausviestissä. Postitamme kirjan heti, kun maksu näkyy tilillämme.

KIRJAN TIEDOT

Raimo Tengvall : Virittäjät - Sydän sykkii peilin alla

Ruosteläjästä parrasvaloihin

Eri autojen kehitystarinoissa seurataan täysin uudistettujen ajopelien muodonmuutosta paitsi tiukan teknisesti myös inspiroivasti ja elämänmakuisesti.

Mikä yhdistää ammattikoululaista, toimitusjohtajaa ja vaatteidensa värisävyistä tarkoin huolehtivaa fiiniä leidiä? Auton rakenteluun hullaantuneilla ei liene muuta yhteistä nimittäjää kuin suoranainen pakkomielle kunnostaa ajokkinsa pieteetillä. Mutta miksi vanhaan kärryyn satsataan tuhansia työtunteja ja kymmeniätuhansia euroja, vaikka auton arvo ei rakentelusta nousisikaan? Maksoi mitä maksoi - jokainen auto on oma lukunsa.

Tv:stä tuttua kulttisarjaa seuraava Virittäjät-kirja on persoonallinen teos auton rakentajista, heidän talleistaan ja moottoroiduista lemmikeistään. Kirjan jokaisessa luvussa annetaan vinkkejä ja syvennytään kunnostamisen eri osa-alueisiin, kuten maalaukseen, sisustukseen tai moottorin virittämiseen. Teos sisältää myös yleistietoa autojen rakentelusta ja sen historiasta Suomessa.

Painovuosi: 2013
Painos: 1.
Sivumäärä: 159
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: WSOY

Varastopaikka: 160

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

21 €
Sulkeutuu 101 vrk 1 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

21 € Sulkeutuu 101 vrk 1 h 30 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.