Kuvaus

DVD-aseman paikalle asennettava virtakytkinyksikkö kuudelle kovalevylle (IDE/SATA). Omien (toteuttamatta jääneiden) koneviritelmien ylijäämää. Voi kytkeä kovalevyn päälle/pois ilman virtajohtojen irrottamista. Ainakin Windows 8.1:ssä voi kytkeä kovon päälle/pois Windowsin ollessa käynnissä, ilman uudelleen käynnistystä. Eli Windows tunnistaa levyn kun tällä kytkee virrat. Aiemmista Windowseista en osaa sanoa, enkä tiedä onko riippuvainen koneen iästä tms. Testasin nyt myös Windows 10:ssä ja toimii kun BIOS:in Hot Swap asetus on "enabled". Tarkoitettu kokoonpanoihin joissa on useampi kovalevy esim. varastona tms. Uusi avaamaton pakkaus (kuvaa varten avattu kerran). Tämä jäi siis itselläni ylimääräiseksi. Sisältää kaiken mitä on kuvassakin + käyttöohje. Jos on kysyttävää, niin KYSY!! ennen kuin HUUDAT !! EI palautusta! Metallikotelo, ei muovinen.

Nouto ja käteinen järkevintä. Postissakin kulkee huutopakettina tai Matkahuolto (kulut ostajalle), raha tilille ja paketti liikkeelle. 6,85€.

JA HUOM!! jos joku kysyy jotain yksityisviestillä, niin sähköpostiosoite näkyviin, että voin vastata. Kiitos. JA HUOM!! Huudon päätyttyä tavoittaa parhaiten tekstiviestillä tai sähköpostilla, ei niinkään soittamalla.

TOIMII vastaavanlainen 4-paikkainen vehje myös Win7 Ultimate versiossa (ainakin). Itellä käytössä 4-kanavaversio. Ja kytkeytyy hyvin HDD:t päälle ja pois.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
35 €
Sulkeutuu 3 vrk 2 h 46 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 35 € Sulkeutuu 3 vrk 2 h 46 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.