Kuvaus

DVD on UUSI !

 

VOI JUKU MIKÄ LAUANTAI
Suomi 1979

Ohjaus: Visa Mäkinen
Käsikirjoitus: Visa Mäkinen
Tuotanto: Visa Mäkinen / Curly Produktion
Pääosissa: Pirjo Siiskonen, Riitta Käpynen, Erkki Liikanen

1 tuntia 30 minuuttia

 

Porilainen ”monitoimimies” Visa Mäkinen (s. 1945) innostui elokuvista monien muiden tapaan, mutta niiden pelkän katselun sijaan hän päätti tehdä oman elokuvansa. Näin syntyi Erkki Liikasen tähdittämä komedia Voi juku mikä lauantai, joka valmistui vuonna 1979. Porissa kuvattu filmi kertoo kahdesta kesäisestä Suomesta nauttivasta nuoresta naisesta, jotka lähtevät punaisella avoautolla kohti kesämökkiä ja saunaa. Poikaystävät ovat lähteneet viikon reissulle, vaikka eivät lopulta pitkälle pääsekään. Matkalla tytöt joutuvat ongelmiin milloin bensan loppuessa ja milloin auton juuttuessa kuraan. Heitä auttaneet miehet he toivottavat tervetulleiksi kahvia ryystämään mökille.

Elokuvan teon aikaan Mäkinen oli selvästi aloittelija. Kokemattomuudesta johtuen kerronta ei vielä ole täysin hallinnassa, kun välillä eksytään kuvaamaan mm. motocrossia. Naispääosia esittävät Pirjo Siiskonen ja Riitta Käpynen eivät vaikuta erityisen lahjakkailta, mutta heidän tehtävänsä onkin pääasiassa näyttää hyvältä, josta he suoriutuvat erinomaisesti. Erkki Liikasen rooli on varsin pieni, mutta tuo oman lisänsä hauskuuteen. 

Parit kunnon naurut tarjoavat Voi juku mikä lauantai on aloittelijoiden työtä, josta kuitenkin löytyy sekä palanen kadonnutta kaunista Suomea että hauskoja kohtauksia. Ohjaaja/käsikirjoittaja/tuottaja Mäkinen tiesikin, millä elokuva saadaan hyvin kaupaksi: mukana on paljasta pintaa reilusti ja Erkki Liikanen pääsee esittelemään laulutaitojaan.

UPEA LEFFA !!! TAATTUA VISA MÄKISTÄ !!!  :)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Sulkeutuu 86 vrk 23 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 86 vrk 23 h 50 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.