Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Visakoivuinen tupakka/sikarirasia.

Nätti.

Ei täysin virheetön. Kannessa kulumaa kuin puun syyt olisivat aikaa myöten auenneet, minkä lisäksi vasemmalta puolelta kannen kulmasta pieni pala pois (Ks. kuvat 3 ja 4). Ei kylläkään kauheasti huomaa. Nätti ja edustava kuitenkin, mutta ajan patina näkyy.

Myöskin takana saranoiden tienoilla kulumaa tai lohkeamaa viilussa (Ks. kuva 5). Ei haittaa toimintaa eikä näy eteen eikä päälle.

Iästä ei tarkkaa tietoa, mutta veikkaan 30-40-lukua. Siltä näyttää, voi olla vanhempikin, mutta tuskin uudempi. 50-luku tuntuu jo ehkä liian uudelta.

Voi olla puhdetyö rintamalta, näyttää sellaiselta, mutta en ole varma. Sota-aikanahan näitä värkättiin ja ehkä vähän jälkeenkin.

Taidokas tällaiseksi, mutta nuo pienet puutteet on.

Huomioi siis ne huutaessasi.

Koko noin: 17 x 11,5 x 3,5 cm.

Itse kotelon aukon koko noin 14,5 x 9 cm. Syvyys arviolta pari senttiä.

Toimii.

Ja toimii muussakin käytössä kuin tupakkakotelona. On kai näissä naisetkin pitäneet tavaroitaan ja miehet mitaleitaan.

Postikulut ostajalle.

Huutopakettina 5,95. Tai sitten nouto.

Hoidan oman osuuteni ehdottoman luotettavasti. Ks. tarvittaessa yli 700 positiivista palautettani, mutta postin toiminnasta en voi ottaa vastuuta eli siinä riski ostajalla. Pakkaan kyllä huolellisesti.

Huomaa, että olet huutamassa käytettyä tavaraa ja huutaessasi hyväksyt mahdolliset puutteet, jotka olen pyrkinyt listaamaan tässä mahdollisimman huolellisesti ja totuudenmukaisesti pettymysten välttämiseksi. Tavara on mahdollisesti yli 80 vuotta vanhaa, ei uutta.

Katso muutkin kohteeni. Myynnissä muutakin klassikkotavaraa ja vanhan ajan hohtoa, sotaan liittyvää, puhdetöitäkin.

Hakusanoja: Visakoivu, puhdetyö, puhdetyöt, talvisota, jatkosota, militaria, sotahistoria, sota, puutyöt, puutyö, käsityö, perinne, ikävän karkoitus, tupakka-aski, tupakkarasia, tupakka, tupakka, tupakointi, savuke, savukkeita, savukkeet, tupakkakotelo, savukekotelo, aski, piippu, sikari, sikarilaatikko, sikariaski, pikkusikari, rekvisiitta, rekvisiittaa, kaupparekvisiitta, kaupparekvisiittaa, keräily, sisustus, somistus, somistaminen, sekatavarakauppa, kauppa, puoti, museotavara, purkki, rasia, purnukka, tuotepakkaus, astia, Työmies, Saimaa, Kent, Marlboro, Camel, North State, L&M, LM, Philip Morris, Rettig, Pall Mall, Lucky Strike, Boston, Chesterfield, Cairo, Casino, Samson, Henri Winterman's Cafe Creme, Klubi 77, Tähti, Suomen vaakuna, Vaakuna, Finlandia, Jymy, Juno, Katajainen Kansa, Kansa, Fennia, Strengberg, Clipper, keräily, tupakkakeräily, pakkaus, laatikko, paketti, antiikki, vintage, retro, koti.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

25 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 10.8.2021 21:40
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.