Kuvaus

Kuvaus

Just Visiting  -  Visitörerna  (DVD)


Alkuperäisnimi:  Visiteurs

 

Just Visiting on hulvaton komedia aikamatkailun koukuista ja kommelluksista: leffa, johon koko perhe ihastuu! Jean Reno ("Rollerball", "Purppuravirrat", Ronin") esittää Thibaultia, rehtiä ja uljasta soturia 1100-luvun Ranskassa.

Thibault on menossa naimisiin Rosalind-neidon, sydämmensä valitun kanssa (Christina Applegate). Mutta Thibaultin maailma kääntyy ylösalaisin, kun ikääntyvä velho saa aikaiseksi taikajuoman, jonka avulla on mahdollista matkustaa ajassa. Juoman seurauksena Thibault ja hänen uskollinen (joskaan ei erityisen fiksu) aseenkantajansa Andre (Christian Claver) päätyvät vuoteen 2000 -ja saman tien Chicagoon!

Kaksikko putkahtaa museoon, jossa Thibaultin muinaisesineet ovat näytteillä ja törmää saman tien museon työntekijään Juliaan, joka näyttää aivan Rosalindilta. Jenkkityttö Julia ryhtyy opastamaan omituiselle fransmanneille, millaista on elämä Uudella Mantereella ja uudella vuosituhannella.

Kulttuurishokki on massiivinen, kun Thibault ja Andre joutuvat keskelle suurkaupungin pyörteitä. Ihmisten asenteet ja tavat ovat nimittäin muuttuneet jonkin verran sitten pimeän keskiajan - onko sankareillamme toivoakaan selvitä hengissä Chicagossa? Ja miten ihmeessä he oikein pääsevät kotiin?

 

Alkuperäinen Ensi-ilta
2001

Ohjaus
Jean-Marie Poire

Käsikirjoitus
Jean-Marie Poire

Näyttelijät
Jean Reno
Christian Clavier
Christina Applegate
Matt Ross
Bridgette Wilson
Tara Reid
John Aylward
George Plimpton
Malcolm McDowell

 

Kesto:
102 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi

R2

K-11

Ruotsijulkaisu

HUOM:  Postin kautta toimitus ainoastaan! L 4

  •  
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 88 vrk 8 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 88 vrk 8 h 42 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.