Kuvaus

Huudettavana kuvissa näkyvät Vitalitys hilsehoitoampullit. Tehokkaampia ampulleja (Intensive) on 6 kpl (joilla voi hoidon aloittaa) ja jatkohoitoon ampulleja on 12 kpl.

Desinfioivat päänahan ja estävät bakteerikannan lisääntymistä. Aineiden yhteisvaikutus stimuloi päänahkaa ja estää hilseen uusiutumisen.

Ampulli katkaistaan ja neste hierotaan shampoopesun jälkeen pyyhekuivaan päänahkaan. Ei huuhdella. Levityksen jälkeen päänahassa tuntuu ihanan viileä, jopa kylmettävä tunne jonkin aikaa. Auttaa myös kireisiin niskoihin ja päänsärkyyn rentouttavan viilennyksen ansiosta.

Ampulleja suositellaan käytettävän aluksi 3 kertaa viikossa 3-5 viikon ajan, jonka jälkeen 2 kertaa viikossa kunnes tilanne rauhoittuu. Tässä laskettu 7 viikon kuuriin käytettäväksi 4 viikkon ajan tuo 3 ampullia ja sitten jatkossa 2 ampullia viikossa.

Ampulleja suositellaan käytettäväksi sarjan hoitoshampoon kanssa, jota minulla ei ikävä kyllä ole myynnissä. Halutessasi voit ostaa sarjan shampoon sitä myyvistä parturi-kampaamoista.  Shampoona voi käyttää kyllä mielestäni jotain kampaamoista saatavaa syväpuhdistavaa shampootakin ennen ampullin laittamista, (vaikka eivät tätä tietysti suosittele).

Tuotesarja on italialainen korkealuokkainen hoitosarja, joka perustuu Tricologiaan. Tuotteissa on käytetty luonnon puhtaita raaka-aineita, jotka ovat dermatologisesti testattuja ja kliinisesti tutkittuja sekä MicroCamera testattuja. Kehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita eikä eläinkunnasta saatavia aineita.

Tässä myynnissä siis kaksi 7 viikon kuuria. Huutohinta koskee yhtä seitsemän viikon kuuria. Jos haluat huutaa koko satsin eli siis 2 seitsemän viikon kuuria samalla kertaa, tulevat ne tällöin yhdellä ja samalla postituskululla, mutta huutohinta tällöin siis kaksinkertaisena.

Ampullit ovat jo muutaman vuoden vanhoja, mutta ampullin sisällä oleva neste ei ole muuttunut ulkonäöltään, eikä rakenteeltaan. Yksi ampulli myös avattu ja myöskään haju ei ole muuttunut miksikään. Kokeiltu myös omaan päänahkaan. Myydään pois, kun itsellä ei kuitenkaan ole kyseistä ongelmaa, johon näitä nyt tarvitsisin.

Ampullit maksaneet ostettaessa tuplasti tämän hinnan, kuin millä ne nyt myyn. Tuotesarja on siis kallis ostettaessa parturi-kampaamoista, mutta myös tehokas.

HUOM! Aloittaessasi hoitoa ensimmäisillä kerroilla voi esiintyä haitan lisääntymistä, mutta jatkaessasi kuuria ohjeiden mukaan tuloksia syntyy.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 116 vrk 20 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.