Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

(NELJÄ kuvien kirjoista MYYTIIN 8.7.2023.)
Saatavilla vielä seuraavat NELJÄ (hyväkuntoisia!)
1) Hurrivitsit
2) Uutissi Turust, n:o 10.
7) Venäläinen ruletti
8) Matti Nykänen: Elämä on laiffii.

Hinta tarkoittaa YHTÄ kirjaa kerrallaan. Huudettuasi vastaa vain Huutonetiltä tulevaan viestiin ja kerro valintasi (kuten postitus vaiko nouto?) Samaan kuoreen mahtuu montakin kirjaa - samalla postimaksulla. Tai Ärrä-paketissa kulkisi 6 eurolla vaikkapa 10 kirjaa vapaasti eri Ilmoituksistani yhdistellen... Alempana myös näyte-vitsejä.

*
1) Hurrivitsit (vitsejä ruotsalaisista - tai norjalaisista) Parhaat hurrivitsit, 140 sivua, yli 400 vitsiä! Kääntänyt ja toimittanut Taija Mård, valikoima teoksista Reid Persson: "Universums bästa Norge historier" ja Andreas Nyborg: "Norge historier och annat att skratta åt" (1998, 2001) Panda kustannus / Tammi 2002 Nidottu 139 (141) sivua, piirroskuvitus. Kunto hyvä, siisti, ei vikoja.

Ruotsalaisvitsit, Håkan, Olle, Pelle, Börje ym.
- Miksei Ingrid tehnyt jääkuutioita?
- No kun Bertil hukkasi reseptin!

**
2) Uutissi Turust, n:o 10, kirj. Markku Heikkilä, osa X, "ei virallissi, mut torellissi". Radio Sata, 2005, nidottu, 103 sivua. Kunto hyvä / uudenveroinen

Turkulaisia murrevitsejä: "Junaliikenne Turu Tampere raral keskeytetti moneks tunniks ja tamperelaiset ei päässy matkustaman Turku. VR:n puhelin tukkentus ku tuhannet turkulaiset soitti ja vaatimal vaatis saara henkilökohtasesten KIITTÄ!!"

***
3) MYYTY: The Vampire Joke Book (Count Trans L. Vania) (1995) Pinnacle Books 1995 Humor. Englanninkielinen, nidottu taskukirja, 155 sivua. Mustat kannet, lepakot, kuutamo, hämähäkinverkko. Vampyyrit, Dracula, Transylvania. Paljon englannin sanaleikkejä ja "one-liners" -vitsejä, voivat innostaa englannin kielen opiskeluun!

"- Why don't vampires like The Red Cross?
- They can't stand the competition." MYYTY

****
4) MYYTY Best Salesmen's Jokes. by Henry Youngman. Illustrated by Fred Housman. Niittinidos, 64 sivua. Wolfe Publishing 1968. The Mini Ha-Ha-Books. Pahvikannet, n. 365 vitsiä tiiviisti, vuoden päivien verran. Aiempi käyttäjä on merkinnyt lyijykynällä muutamia valikoimiaan vitsejä. Muuten hyväkuntoinen ehjä napakka nidos.

"A girl can be poor on history, but great on dates!"
Lyhyet vitsit käyvät mainiosti englannin opiskeluun! MYYTY

*****
5) MYYTY The Maxwell Joke Book, by Nick Yermonee (pseudonym). Blake Paperbacks 1992 (1.painos) Kuvitettu. Taskukirja, nidottu, 90 sivua, 75 vitsiä (englanniksi) Käytetty, kulunut, lisätty lyijykynällä rukseja "v", Kunto tyydyttävä. Luettavaksi!
Tshekkiläis-brittiläinen liikemies, kustantaja Robert Maxwell (1923-1991) oli elinaikanaan kuin Donald Trump, tästä kirjasta voi lainata vitsejä sovellettaviksi Trumpiinkin:

"You can't help liking Him," said one of his secretaries, "if you don't, He fires you..."

Maxwell osti Daily Mirrorin ja toi sinne poikansa Kevinin: "He's going to start at the bottom - for a few days!"

Maxwell yöpyi Pariisin parhaassa hotellissa. Sen pyyhkeet olivat niin paksuja, että aamulla hänen oli vaikea sulkea matkalaukkunsa.

Maxwell: - Lainaa mulle kymppi! - Ei mulla ole varaa lainata kuin vitonen. - No sovitaan että lainasit kympin, mutta annoin viitosen takaisin. Silloin jäämme kumpikin viitosen velkaa toisillemme, joten olemme sujut! MYYTY

******
6) MYYTY Nya Norgehistorier, av Reid Persson. (Uusia norjalaisvitsejä, ruotsin kielellä). The Swedish Language Centre. Första upplagan, femte tryckningen, 33 tusen, Nidottu, 112 sivua. Painovuosi puuttuu! Sivulle mahtuu paljon, 5-6-7 vitsiä. Piirroskuvitus. Kunto tyydyttävä, kulumista, kirja käyttöön, luettavaksi!

Norjalaistyttönen pettyi, kun kuuli äidiltä saavansa pikkusiskon! Hän kun oli niin toivonut isosiskoa! MYYTY

*******
7) Venäläinen ruletti. Päätoim. Arto Mustajoki. Venäläisiä vitsejä suomeksi ja myös venäjän kielellä. Kaksikielisesti! Julkaisija Helsingin Yliopiston Slavistiikan ja Baltologian laitos vuonna 2000. Nidottu, väripiirroskansi, 217 sivua = paksu, täyttää yksin yhden kuoren!
Pilapiirroksilla kuvitettu. Aiheita: politiikka, Neuvostovitsejä, uusvenäläiset, naapuri- ja vähemmistökansat, historian henkilöt, miliisi, erotiikka, tavat, lapset, perhe, ammatit, opiskelijat, jne. Tämän kirjan kunto: liki uudenveroinen.

********
8) Matti Nykäseen liitettyjä lentäviä lauseita:
Matti Nykänen: Elämä on laiffii.
Matti Nykäsen lentäviä lauseita. Toimittanut Juha Veli Jokinen (2006) Minerva 2006 -2.p. Kovakantinen, 126 sivua. Kansissa valokuvat Matista ja Mervistä. Kunto kuin uudenveroinen.

Jokainen tsäänssi on mahdollisuus. Tekemätöntä ei saa tekemättömäksi. Kysymys kuulostaa kysymykseltä. Huominen on aina tulevaisuutta. Lahti on kyllä ihan mesta paikka. Totuus on todellisuutta. En tiedä mistä on kysymys - sanoisin jos tietäisin. Sauvakävelin järvellä ja opin avantouinnin. Irwin ja mä istuttiin saunassa ja hetken kuluttua lauteet oli täynnä kuubalaisia strippareita. Naisten kanssa pitää joustaa ja sopeutua: kun menee nukkumaan ja herää, taas on kaikki ylösalaisin. On se aika epäkornia käytöstä! JNE...
(L8)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.4.2024 0:22
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.