Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Fiddler on the Roof

Ohjaaja Norman Jewison on onnistunut siirtämään Broadway-menestyksen "Viulunsoittaja katolla" erinomaisen tehokkaasti myös filmille. Tässä musikaalissa kuullaan joukko kansainvälisiä menestysiskelmiä, mm. "Rikas mies jos oisin" ja "Nousee päivä, laskee päivä". Tevjen osan esittää tunnettu israelilainen näyttelijä Topol suurella charmilla ja antaumuksella. Elokuva on erinomainen näyttö ihmisen kyvystä sopeutua ja säilyä hengissä.

Ohjaus: Norman Jewison

Käsikirjoitus: Joseph Stein

Pääosissa: Topol, Leonard Frey, Molly Picon, Norma Crane ja Paul Mann

Musikaali/komedia/draama. Valmistusvuosi 1971. Tekstitetty suomeksi. Kesto 2 h 49 min. S-8. Toimii, kasetti ja kotelo hyväkuntoiset.

Myydään joko noutona kotoa tai ennakkomaksulla lähettäen. Postitusvaihtoehdossa ostaja maksaa kauppahinnan päälle postikulut 5,90 €. Yhdistelen postikuluja, mikäli sama ostaja ostaa useampia. 1-6 kpl VHS:n postikulut 5,90 € (pienempi Ärräpaketti tai Postin S-koon paketti), 7 kpl VHS:iä tai enemmän tulee postikuluilla 6,95 € (Huutopaketti). Kannattaa siis tilata useampia kerralla. Ja syy, miksi lähetän VHS:t vain paketteina on se, että tuote ei mahdu pehmitettynä millään alle 3 cm:n paksuuteen, mikä on Postilla maksimi kirjeen paksuus.

Huom!
Katso myös muut kohteeni, joissa paljon DVD-leffoja + muutama Blu-ray ja VHS.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.9.2017 21:09

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.