Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Vivisektio: Mausoleumi / Noitavainio (Kämäset Levyt)

Imperiumi.net:in arvio levystä:

Äkäslompolossa 1983 perustettu Vivisektio ehti toimia vain kolmisen vuotta, kunnes vain katosi. Bändi, ts. alkuperäinen kitaristi ja basisti palasivat vivisektioineen 2008, ja aktiiviaikanaan ilman merkittävämpiä julkaisuja jäänyt ryhmä äänitti uudella kokoonpanolla vanhoja kappaleitaan uudestaan 2011 julkaistulle albumille 1984.

Alkuajan linjana oli sen ajan hengen mukainen hardcore-punk, Laman, Terveiden Käsien sun muiden vastaavien tyyliin. Kun 1984-albumi esitteli enemmän bändin räyhäkästä hc-menneisyyttä, niin uusi single Mausoleumi  astuu vahvemmin esimerkiksi Musta Paraati -yhtyeen tapaisten (gootahtavien) postpunk-ryhmien poluille.

Jos tätä vertaa 1984-levyn aikaiseen settiin, niin äkkiseltään Vivisektio on ottanut kuuluvan harppauksen uudelle sivulle, mutta säilyttänyt silti myös ominaispiirteitään. Noitavaino-kappale on aika perussettiä, edellä mainittua Mustaa Paraatia suraviivaisemmin, tukevammilla soundeilla ja uhmakkaammalla otteella (ja ilman niitä koskettimia). A-puolen Killing Jokeakin mukailevan Mausoleumin rytmikäs ote puolestaan pohjustaa ihan mallikkaan kappaleen.

Vivisektio ei Mausoleumilla ole kiinni tässä päivässä. 1984 toi uudelleenäänitettyinä kuulolle bändin menneisyyden, ja Mausoleumi tarjoaa edelleen sitä samaa henkeä, mutta uusilla biiseillä ja hieman viilatulla linjalla. Muutos on selvä, muttei loppujen lopuksi kuitenkaan niin iso, etteikö Visisektiota samaksi bändiksi sopisi kutsua. Mitä mahdollinen jatko tuo tullessaan, se jää nähtäväksi, mutta kaiken kaikkiaan ainakin Mausoleumi on ihan ok pikkukiekko.

Levy on uusi

Biisit:

Mausoleumi

Noitavainio

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 28.3.2024 9:55
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.