Kuvaus


Aito luonnon violetti safiiri
Ainoastaan tavallisesti lämpökäsitelty, hyvännäköinen kovan luokan jalokivi, asiallisella puhtaudella ja loistolla, lähestyen haluttua sekä todella suosittua kolmen karaatin rajaa! Löytöpaikka on joko Madagaskar tai Sri Lanka. Tätä kappaletta ei ole esimerkiksi beryllium käsitelty, eikä lasitäytetty, tms. Kaksi viimeistä kuvaa otettu päivänvalossa.

Kauppaan sisältyy kaksi aitoustodistusta, joista SJL raportissa mainittu vakuutusarvoksi 3.200 € (kolmetuhatta kaksisataa euroa). Olen henkilökohtaisesti tutkituttanut tämän safiirin alla mainituissa laboratorioissa, joten mahdollinen kolmas osapuoli ei ole päässyt vaihtamaan näytettä toiseen, eikä käsittelemään sitä jälkikäteen.

- Suomen Jalokivilaboratorio #6233, Helsinki
- Tokyo Gem Laboratory, Memo #24040636, Bangkok
 

LOISTO tarkoittaa jalokiven yläosan kautta nähtävää valon kirkkauden määrää tai astetta, joka aiheutuu valon heijastumisesta jalokivestä. Loistoon vaikuttavat sekä kiven alaosan viisteistä sisäisesti kokonaisheijastunut valo, että kiven yläosan viisteiden pinnalta heijastunut valo (SGS & GAGTL 1999).Kuvauksessa oleva näyte/näytteet on myytävänä sellaisenaan
Myytävää erää on kaupan ainoastaan yksi kappale. Yksilölliset digitaalikuvat on otettu varsinaisesta kohteesta joka on myynnissä ja joka toimitetaan asiakkaalle.


Painot
Karaatti (ct)
1 ct = 0,2 grammaaKaupan päädyttyä pyydän kohteliaimmin antamaan positiivisen palautteen kaupankäynnistä Kiitos! Jos jostain syystä olette harkinneet jättää neutraalin tai negatiivisen palautteen, esim. jos posti on rikkonut tuotteita (hyvin harvinaista) niin pyydän Teitä ottamaan minuun ensin yhteyttä jotta voimme sopia asiasta sopusoinnussa.

Vastaan sähköposteihin ja erityistoiveisiin useimmiten saman päivän aikana!

Diplomigemmologi Casimir von Schantz F.G.A. D.G.A.
Fellowship of the Gemmological Association of Great Britain
Diamond Member of the Gemmological Association of Great Britain
Suomen gemmologinen seura ry, tutkijajäsen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1 399 €
Sulkeutuu 112 vrk 6 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1 399 € Sulkeutuu 112 vrk 6 h 38 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.