Tuote on myyty käyttäjälle IKPJSEK hintaan 32 €

Kuvaus

 Kangasvöitä 3 kpl, joiden pituus ja leveys ei tiedossa. Ainakin yhdessä soljessa teksti PeakPerformance. Soljessa myös pieniä naarmuja (katso kuva)

Tehty silmämääräinen tarkastus, joten kaikista mahdollisista puutteista ja vioista ei välttämättä mainintaa.

Huutokauppaamamme esineet ovat poliisille toimitettua löytötavaraa tai tuomioistuimen Valtiolle menetetyksi tuomitsemaa, alkujaan takavarikoitua tavaraa. Esineet myydään siinä kunnossa, kun ne ovat myyntihetkellä ja tämä on huomioitu huutokaupan lähtöhinnassa. Tuotteilla ei ole takuuta, vaihto, valitus- tai palautusoikeutta. Ostajalla ei ole oikeutta vaatia myyjältä tuotteen mahdollisen virheen johdosta aiheutuneesta vahingosta vahingonkorvausta.

EMME LÄHETÄ TUOTTEITA!

TÄRKEÄ TIEDOTE OSTAJALLE POIKKEAVISTA MYYNTIEHDOISTA!
Poliisin haltuun jääneiden löytö- tai takavarikkotavaroiden realisointiin ei sovelleta kuluttajansuojalakia, koska poliisia ei voida pitää kuluttajansuojalaissa tarkoitettuna elinkeinoharjoittajana eikä kyse ole ammattimaisesta elinkeinotoiminnasta. Huutokauppaan sovellettavat ehdot kerrotaan tämän myynti-ilmoituksen alussa ja tarjouksen tehdessään ostaja sitoutuu noudattamaan niitä. (Laki varallisuusoikeudellisista oikeustoimista 9§).

Noutoaika AINA sovittava soittamalla numeroon 0295436764.

Nouto 5 työpäivän kuluessa huutokaupan päättymishetkestä Vantaan Tikkurilan poliisiaseman takapihan oven kautta (Kielotie 21, 01300 Vantaa). Maksu pankkikortilla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
32 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.2.2021 21:24
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.