Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

VON WRIGHT - VELJESTEN LINNUT, Anto Leikola, Juhani Lokki ja Torsten Stjernberg

Kustantajana on Otava v. 2003 (1. painos), 287 sivua (värikuvitus).

Kirja on kovakantinen ja erittäin hyväkuntoinen (= uuden veroinen). JOULULAHJA, LAHJAKIRJA

"Kauneimpia lintumaalauksia luonnonystävälle ja taiteenharrastajalle. Kirja perustuu 1986 ilmestyneeseen teokseen Taiteilijaveljekset von Wright - Suomen kauneimmat lintumaalaukset.

Teoksessa yhdistyvät Pohjoismaiden kuuluisimpien lintumaalareiden loisteliaat, 1800-luvulta peräisin olevat kuvat ja tämän päivän oppihistorioitsijoiden ja lintuasiantuntijoiden perusteellinen teksti. Kuvat, jotka on kerätty veljesten koko tuotannosta, ovat peräisin Suomen ja Ruotsin taidemuseoista ja arkistoista sekä yksityiskokoelmista.

Lintumaalauksin esitellään sata lintulajia, tekstissä kerrotaan sekä lajin esiintymisestä von Wrightien aikaan että nykyaikana. Lisäksi kuvataan Suomen luontoa 1800-luvulla, esitellään veljesten suvun historia ja kunkin veljeksen elämäntyö. Tekstinäytteet heidän alkuperäisistä, eloisista päiväkirjoistaan osoittavat havaintojen tarkkuutta ja uusien tieteellisten löytöjen ymmärtämistä.

Professorit Anto Leikola ja Juhani Lokki sekä dosentti Torsten Stjernberg ovat perehtyneet von Wrightien elämäntyöhön yli kahdenkymmenen vuoden ajan."

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

20 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 27.7.2018 20:09
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.