Kuvaus

(849) Huudettavana kuvan UUDENVEROINEN Mansikka Marja-asu, johon kuuluu ihana vaaleanpunainen neuletakki (100% akryyliä) karvakauluksella (karvaa myös hihansuissa) ja luonnonvalkoiset samettimaiset housut (100% puuvilla). 

Takissa edessä täyspitkä napitus. napit helmiäisen vaaleanpunaisia. Vasemmassa rinnuksessa kirjailtuna Tutu Cute ja oikeassa helmassa aplikoitu iso kuva Mansikka Marjasta. Neuletakkia on keran käytetty ja se on edelleen täysin uudenveroinen, ehjä ja tahraton. Selässä parin silmukan kohdalla lanka ollut hieman vahvenpaa ja siinä pieni möykky, mutta ei silmiinpistävä. 

Housut ovat luonnonvalkoiset ja niissä nappi. Vetoketjua ei ole, vaan takana on jousutava kuminauha. Edessä päälleommellut taskut, joissa läppä ja näissä kiinnitys samanlaisilla helmiäisen vaaleanpunaisilla napeilla, kuin mitä neuletakissakin on. Takana ei ole taskuja. Lahkeissa etupuolella reunaan ommeltuna vaalenapunaista kanttinauhaa, joissa rusetin ja kukkien kuvia. Keskelle ommeltuna vielä pieni vaaleanppunainen rusetti. housut käyttämättömät. 

Kokolaussa 5T, eli vastaa noin 5.vuotiaan kokoa. Neuletakki vastaa hyvinkin juuri tuota kokoa, mutta laitan tähän vielä housujen mittoja.

Vyötärö 51 cm ja äärimilleen venytettynä 60 cm

vyötärö - haara (edestä) 22,5 cm ja takaa 26 cm

haara- lahje 44,5 cm ja housujen kokonaispituus 65 cm.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 118 vrk 14 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

30,05 € Sulkeutuu 118 vrk 14 h 1 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.