Kuvaus

(874) Huudettavana kuvan käytetty, mutta vielä siisti ja ehjä kevyttoppatakki tytölle kokoa 128 cm. Sopii hyvin alkutalven viileämmille keleille käytettäväksi ihan sellaisenaan. Takkiin kuuluu lisäksi fleecetakki, jonka saa laitettua takkiin vuoreksi ja kiinnitettyä nepparein ja vetoketjuin, jolloin fleecetakki pysyy kiinni itse takissa. Fleecetakki kiinnitetään takkiin nurinpäin, jolloin fleecetakin päälipuoli jää sisäpuolelle näkyviin. Fleecetakin kanssa takki menee kovemmillakin pakkasilla.
Kevyttoppatakissa ei tahroja. Edessä täyspitkä vetoketju, jonka päällä tarroin suljettava tuulensuojaläppä. Edessä alhaalla molemmin puolin vetoketjulliset taskut. Hihansuissa säätömahdollisuus tarroin. Helmassa säätömahdollisuus kuminauha+ klipsusysteemein. Takissa paljon heijastintehosteita. Huppu irrotettavissa, kiinnitys nepparein.
Fleecetakki myös siisti, mutta hihansuissa tummentumaa, ei näy takin alta, kun käyttää vuorena. Koska käytetty, niin normaalia pesun aiheuttamaa pientä harmaantumista olemassa. Ei kuitenkaan mitään silmiinpistävää, hyvin on värinsä mielestäni säilyttänyt.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 56 vrk 9 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

17,05 € Sulkeutuu 56 vrk 9 h 23 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.