Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Nonni poijjaat. Tässä ois vähän harvinaisempaa.

VR:n tuhkakuppi lättähatusta elikkä kiskobussista.

Tupakkavaunuissahan ne oli parraat jutut ja matka sujui mukavasti. Joskus jokku ajo pysäkinki ohi, ku oli niin päissään.

No, mutta tämmönen jäi muistoksi siitä.

Osta poies.

En paa kovin monesti myyntiin.

Tämä käy niin lättähattuun ku herrain tupakkisalonkiinki. Miksei man caveenki, jos on sellanen vähän metroseksuaali.

Patinaa on. Niinku kuuluu. Tänne on meleko monta tupakkia tumpattu. Aikanaan. Nythän niitä ei sais muka poltellakaan. Mutta siisti tämä on kuitenki. Voisin laittaa ite seinälle ja ehkä laitanki, jos ei mee. Mää oon alakanu tykätä näistä junajuttuista.

Paan hyvä kuitenki, ku ajjaa hyvin asiansa ja aivan palaveluksessa menis.

Tähän aitoon junatunnelmaan ei pääse missään muualla kuin näissä vanhoissa junissa

Ajalta, jolloin asioissa vielä oli järkeä.

Meillä oli tosi hieno valtion rautatiet ja upea henkilöstö. VR takasi laadun ja luotettavuuden. Ei, ei poijjaat, tällaisia pitäis kilpailuttaa. Ja postilaitos takas! Se kunnollinen, mihin voi luottaa!

Valtion tehtävä on palvella kansalaisiaan eikä leikkiä huonoa yritystä.

Lisää määrärahoja armeijalle!

Koitin kuvata. Katso kuvat.

Huutopakettina 5,85. Postikulut ostajalle. Tai sitten nouto.

Hoidan oman osuuteni ehdottoman luotettavasti. Ks. tarvittaessa yli 690 positiivista palautettani, mutta postin toiminnasta en voi ottaa vastuuta eli siinä riski ostajalla. Pakkaan kyllä huolellisesti.

Katso muutkin kohteeni. Myynnissä paljon klassikkotavaraa, muutakin tupakointiin liittyvää ja pari rautatiekeräilyn huippukohdetta.

Suomi on jaettu kurjuus nykyään. Mutta ennen oli kaikki hienosti. Ihmisiin saattoi luottaa, suurimmaksi osaksi edes. Nyt ihmiskunta vaan tyhmenee ja luulee olevansa viisaampaa kuin koskaan. Valtio on kusetuslaitos. Pahin kaikista. Ei kaikki voi olla lääkäreitä tai tohtoreita eikä kuulukaan. Tarvitakaan skordareita ja junamiehiä ja muita duunareita. Ei kai sitä Stubbin irvistelyä muuten saada rahoitettua.

Hakusanoja: VR, Valtionrautatiet, lättähattu, Dm6, Dm7, Valmet, Sinikko, kiskobussi, rautatieharrastus, juna, juna-antiikki, rautatieantiikki, antiikki, koti keräily, sisustus, teollinen, teollisuus, taideteollisuus, industrial, steampunk, Suomi, tuhkakuppi, tupakka, tupakointi, sikari, piippu, tupakointiväline, järkeä hommiin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

55 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 24.6.2021 15:43
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.