Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Vuokko naisten mekko punainen kesämekko, vyö, sopii ohueksi kesätakiksi, vintage, pumpulikangasta koko S, desingmekko suunn. Vuokko Nurmesniemi, 
hartiasaumasta vaakasuorasti hartiasaumaan n.37cm, takakaulussaumasta helmaan n.118cm, muhvihihan pituus n.57cm, laskoksia edessä ja takana, sisätaskut molemmissa sivusaumoissa siistit lähes huomaamattomat suuaukot. Mekon olen pessyt, mutten nyt silittänyt.

lisäys: laskoksia on paljon etupuolella, takapuolella ja hihoissa, esim.kuvassa 3. näkyy leveitä laskoksia, helman pituus n.207cm, hian yläosan ympärys n.58cm, kainalosta kainaloon suoraa mittaa ei oikein saa, koska laskokset saa kankaan kuperalle. Kuva5. laskoksia on edessä ja takana kankaiden liitosompeleen (vaalea vaakakohtaa) yläpuolella ja alapuolella. Kuvan5.liitosompeleen kaarevapituus on n.52cm hihan saumasta hihan saumaan.  Samanlainen kahden kankaan liitossauma on myös etuosassa. Väljyyttä minusta on.

kuva4. Värivertailuksi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
70 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.6.2021 17:06
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
2.6. klo 12:59

Hei! Miten väljä S-koko tämä mielestäsi on? Olen yleensä noin kokoa 38-40, ja mietin mahtuneeko... (Väljyyttä pitäisi olla riittävästi, jotta malli pääsee oikeuksiinsa.)