Kuvaus

Vakionopeudensäätimen eli vakkarin viiksi, jossa myös valokytkin lyhyet/pitkät ja vilkkukytkin. Vakkarissa On, Cancel, Off, Reset (+) ja Set (-). Vakkari käy Volkswagen Jetta, Passat, Golf MK5 MK6 Transporter T5 (vm. 2003-2009) autoihin, joissa on myös kaasupoljin fly-by-wire teknologialla toteutettu. Siksi ei tarvitse asennella alipainesäiliöitä/vaijereita, kuten vakkareissa normaalisti tarvitaan, vaan tämä vakionopeudensäädin vaikuttaa sähköisesti suoraan moottorinohjaukseen, joka myös sähköinen.

Asennus mahdollinen tehdä itse. Vaatii ratin irrotuksen erikoistyökalulla ja ohjelmoinnin erikoistyökaluohjelmisto VagCOM:illa (ohjelmisto hankittava muualta tai teetettävä päällekytkentä/asennus VagCom ohjelmiston omaavalla korjaamolla). Ohjevideo lähetetään. Ensisijaisesti autoihin, joissa alkuperäinen vilkunviiksi/valokytkin/vakkari särkynyt. Virallinen maahantuoja ei tue asennusta eikä kytke asentamaasi vakionopeudensäädintä päälle VagComilla. Asennus vaatii ratin irrotuksen erikoistyökalulla (12-sakarainen, Torx-avainta muistuttava M12, joka on fyysisesti: 3 kpl 8x8mm neliöitä, 30 asteen välein käännettynä).

Siksi, Triple square M12-avain, +10e, VagCom-ohjelmointi +100e. Asennus +100e. Tehon lisäys (n. 133hv, turbodiesel 2.0 moottoreihin) +450e.

Saat asennuksesta, ja VagCom-asennuksestakin ALV-vähennyskelpoisen kuitin firmaltani.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 93 vrk 8 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

29,90 € Sulkeutuu 93 vrk 8 h 13 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
28.2. klo 15:39

Morjes, sopiiko audi a4 b7 normaalin Vilkku viiksen tilalle?

19.3. klo 11:05

Moikka. Jos maahantuojan tarjoama viiksi näyttää samalta, kuin vakioviiksi, niin saattaisi käydäkin. Voit vertailla muista saman vuosimallin autoista. Esim. nettiauto.com. Lisäksi täytyy ohjelmoida VAGCOM:illa, jotta cruise myös toimisi.