Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

William Vance – Jean Van Hamme : XIII 7 - Elokuun kolmas yö

Koodinumero Kolmetoista on viimein päässyt selville oikeasta henkilöllisyydestään, ja historiastaan. Kylmä totuus ei kuitenkaan lohduta häntä. Kohta XIII saakin muuta ajateltavaa, sillä pelottavan vahva vihollinen, "Mungo", käynnistää säälimättömän ihmisjahdin kostoksi XIII:n aiemmista toimista. Sarjan ensimmäinen pitkä seikkailujakso päättyy.

Painovuosi: 2007
Painos: 1.
Sivumäärä: 48
Sidosasu: Nidottu
Kustantaja: Arktinen Banaani

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 217

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Postikulut sisältyvät kirjan hintaan. Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.


YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti


Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

8 €
Sulkeutuu 78 vrk 15 h 38 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 78 vrk 15 h 38 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.