Tuote on myyty käyttäjälle antti3691 hintaan 170 €

Kuvaus

Kuvien sotilasvyö, ensimmäisessa kuvassa pinon päälimmäisenä.
Jonkin verran ajan patinaa ja hapettumaa. Vyössä valmistajan leimaukset, soljessa ei merkintää.
Erään hiljattain kaupoilla käyneen keräilijän mukaan solki olisi mahdollisesti Overhoff & Cie yhtiön valmistama ja vyö siannahkaa, jota käytettiin varusteissa sodan loppuvaiheessa materiaalipulan jo vaivatessa. Vyöhön painetun valmistajamerkinnän kautta pääsee varmaankin tarkemmin jäljille. Ainakin tuohon suomalaisvapaaehtoisen vyöhön verrattuna on nahassa suuri ero. Soljissakin on nähtävillä joitain pieniä viimeistely eroja, mutta kait näitä on tehty alihankintana monessa pajassa.

Myytävä artikkeli on ehjä, mutta kulunut. Soljessa hapettumaa ja vyössä vuosien tuomaa nahalle ominaista kulumista. Katso kunto kuvista ja arvioi itse.

Lisätty 22.5.2024 8:25

Lisäkuvia mahdollista laittaa sähköpostilla. Huutonettiin ei saa enää lisättyä tai vaihdettua huutokaupan käynnistyttyä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
170 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.5.2024 20:49
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
17.5. klo 10:52

Minulla ei ole tällä hetkellä huuto plussaa että voisin lähettää privana Sähköposti osoitetta.Mutta vaihda joku noista kuvista parempaan.

17.5. klo 20:49

Pääsen ensi viikolla samalle seudulle vyön kanssa ja yritän ottaa parempia kuvia, jos tänne kerran pystyy niitä vaihtamaan. Ehkä maanantaina, viimeistään keskiviikkona.

16.5. klo 12:01

Saikos kuvan Kotkasta suoraan edestäpäin
Tästä kuva kulmasta näyttäs olevan V-Chest eli kopio.

16.5. klo 18:57

Voin laittaa lisäkuvia. Tänne ei taida saada lisättyä, mutta lähetän sähköpostilla jos pistät osoitteesi. Aitoustakuuta en tästä osaa antaa, olen näitä ostellut vuosikymmenten aikana monia. Nämä spesifikaatiot perustuivat pitkänlinjan keräilijän arvioon.