Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kyseessä on maahantuojalta/valmistajalta loppuunmyydyt suomijulkaisut

Wallace & Gromit : Uskomattomat seikkailut (DVD) Suomipuhe!

 

Wallace & Gromit on brittiläisen Nick Parkin luoma vaha-animaatiokaksikko. Wallace on mitä oudompia härveleitä rakentava keksijä ja Gromit on hänen koiransa.

Kokoelma sisältää seuraavat lyhytelokuvat:

Juustoa puuttuu (A Grand Day Out, 1989)

Nick Parkin suurimmaksi osaksi täysin itsekseen tekemä lyhytanimaatio, jossa Wallace ja Gromit suunnistavat kuuhun hakemaan juustoa.

Väärät housut (Wrong Trousers, 1993)

Wallace on suunnitellut Gromitille syntymäpäivälahjaksi robotisoidut housut, jotka kiinnittävät pingviinin, pahamaineisen pankkiryöstäjän, huomion. Rahapulaa poteva Wallace ottaa pingviinin vuokralle kotiinsa, mutta Gromit ei ota uutta tulokasta aivan yhtä positiivisesti.

Läheltä piti (A Close Shave, 1995)

Lampaita on ilmoitettu kadonneeksi ja kaikki viittaa, että Gromit olisi vastuussa. Oikeasti Preston-niminen koira on junaillut koko jutun ja vain Gromit tietää tämän. Hänen pitää nyt hoitaa hommat kuntoon yksin koska Wallace on poissa pelistä. Tämä kun on rakastunut Prestonin omistajaan, Gwendolineen.

 

Ohjaus: Nick Park

Kesto: 1 h 22 min

Kuva: Full Frame (4:3)

Ãäni: Suomi / Ruotsi / Englanti - Dolby Digital 2.0

Tekstitys: Englanti

Kotelon kansien kieli: Suomi

Alue: 2 (eurooppa)

 

 Wallace ja Gromit: Kanin kirous 

 

Wallacen ja Gromitin kotikylässä eletään odotuksen aikaa. Asukkaat jännittävät sydän pamppaillen kenen rakkaudella kasvattama vihannes voittaa vuotuisen kilpailun himotusta jättivihanneksen tittelistä. Kilpailijat uskovat vihannestensa turvatoimet biodynaamisen parivaljakon, Wallacen ja Gromitin järjestettäväksi. Tarkoin vaalitut ja rakastetut vihannekset alkavat kuitenkin kadota kasvihuoneista ja puutarhoista huolimatta sankareiden mahtavasta maineesta ja mielettömistä metodeista. Paniikki leviää kaupunkiin ja huhujen levitessä hurjasta kasvissyöjähirviöstä on sankarikaksikon ylitettävä omat kykynsä ja kyläläisten odotukset pysäyttääkseen varkaudet ja saadakseen tämän vegaanien valtiaan lopullisesti telkien taakse.

Ohjaus: Nick Park

Kesto: 1 h 21 min

Ãäni: Suomi / Ruotsi / Englanti - Dolby Digital 5.1

Tekstitys: Suomi, Ruotsi

Kotelon kansien kieli: Suomi

Alue: 2 (eurooppa)

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

24,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 4.9.2018 20:56
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.