Kuvaus

"Sorsa" on muovipullo, johon kykenee hätätilanteessa virtsaamaan ja vähentämään paineita matkalla autossa tai vastaavassa paikassa, usein jopa huomiota herättämättä. On käyttämätön, ostin aikoinaan pienlentokone Cessna tarpeeseen, mutta sitä hätätilannetta ei tullut. Pienlentokone Cessna 172  ja nelipaikkainen on sikäli tilanne, ettei oikein viitsi laskeutua lentokoneella sentakia, että yhdellä on äkkiä kova pikkuhätä.  Erillinen kaulus adapteri on mukana, jolloin myös naisen on siistiä käyttää tätä "sorsaa".  Miesväki sivistyneesti kääntää katseet poispäin , jos nainen keskittyy asiaansa. Kaulus adapteri on tiukka ja ohivuotoja ei tapahdu.  Miehet taas kysyvät, kuinka suuri on aukko,  aukon sisämitta on 60mm joten mahtuu sisään kookkaampikin luonnonversio. Reunassa on mitta 800 ml, eli 0,8 litraa. Sisään mahtuu enemmänkin, mutta käyttö tulee todella hankalaksi silloin. Pituus on  24cm    ja ostettu Saksasta, mukana on ohjeet kuvalla. Paino  105g

Kyllä näitä on olemassa, mutta useinmat ovat valkoisia tai lasia, ja en halunnut missään tapauksessa sellaista. Nyt tämä tarpeettomana  pois. 

Vastaan julkisesti kysyjälle tässä: 

Ei, tämä on tarkoitettu vain nestemäiseen pikkuhätään, sikäli sana WC Toiletti johtaa harhaan, anteeksi väärinkäsitys.  Isoon hätään on olemassa eri ratkaisuja. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

26,99 €
Sulkeutuu 74 vrk 13 h 56 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

26,99 € Sulkeutuu 74 vrk 13 h 56 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.