Kuvaus

Tuotteen WD Blue 2TB 3 5 SATA-kovalevy WD20EARZ kuvaus


WD Blue 2TB 3 5 SATA-kovalevy WD20EARZ

Ominaisuudet:

  • Tilava tallennustila: Tämä WD Blue 2TB -kovalevy tarjoaa runsaasti tilaa tallentaa tiedostoja, kuvia, videoita ja paljon muuta.
  • Nopea tiedonsiirto: SATA-yhteensopivuuden ansiosta tämä kovalevy mahdollistaa nopean tiedonsiirron, joka säästää aikaa ja parantaa tehokkuutta.
  • Luotettava tallennusratkaisu: WD:n Blue-sarjan kovalevyt tunnetaan luotettavuudestaan ja kestävyydestään, joten voit luottaa tärkeiden tiedostojesi säilyvän turvassa pitkään.
  • Kompatibiliteetti: Tämä kovalevy sopii useimpiin tietokoneisiin, joten voit helposti päivittää tallennustilasi tai korvata vanhan kovalevysi uudella.
  • Hiljainen toiminta: WD:n Blue-kovalevyt on suunniteltu hiljaiseksi ja vähäisellä tärinällä, joten voit työskennellä tai viihdyttää itseäsi ilman häiriöitä.

Kuvaus:

WD Blue 2TB 3 5 SATA-kovalevy WD20EARZ tarjoaa erinomaisen tallennusratkaisun kaikenlaiseen käyttöön. Sen tilavuus mahdollistaa suuren määrän tiedostojen tallentamisen, olipa kyseessä sitten valokuvat, videot tai muut tiedostot. Kovalevyn nopea tiedonsiirto SATA-yhteensopivuuden avulla takaa tehokkaan ja nopean tiedonsiirron, mikä säästää aikaa ja parantaa tuottavuutta. WD Blue -sarjan kovalevyt tunnetaan luotettavuudestaan, joten voit olla varma, että tärkeät tiedostosi säilyvät turvassa pitkään. Tämä kovalevy on myös yhteens

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 71 vrk 7 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.