Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Weed on rohkea taistelijaluonteinen pentu, jossa virtaa isänsä tapaan johtajan veri. Weedin äiti, Sakura, on kuolemaisillaan ja nuorukainen päättää lähteä etsimään isäänsä - legendaarista laumajohtajaa, Hopeanuolta.

Episodi 14
Weed, GB ja muut saapuvat Rocketin kotiseudulle etsimään laumaansa lisää koiria. Heillä ei ole aavistustakaan, että aluetta on jo pidemmän aikaa terrorisoinut muuan Kamakiri-niminen irlanninsusikoira kätyreineen. Pian totuus kuitenkin valkenee ikävällä tavalla, kun Weedin joukkio huomaa käyneensä suoraan Kamakirin juonimaan ansaan.

Episodi 15
Kogan-ninjakoirien johtaja, Tesshin, alkaa Hopeanuolen pyynnöstä opettaa Weedille erikoishyökkäystä, jonka nimi on Lentävä torahammas. Weed harjoittelee ahkerasti, mutta kykeneekö hän käyttämään vaativaa hyökkäystä myös oikeassa taistelutilanteessa? Samaan aikaan Hougen päättää jättää vanhan tukikohtansa ja lähtee joukkoineen veljensä Genban luo Ohuun.

Episodi 16
Weed luulee Hougenin yhä majailevan tukikohdassaan eteläisillä Alpeilla ja pitävän hänen isäänsä, Hopeanuolta, vankina pienessä vuoristomajassa. Yllätys on melkoinen, kun Weed ystävineen lopulta saapuvat paikalle: vuoristomajassa ei odotakaan Hopeanuoli, vaan Lector ja Thunder - ammattitappajat, jotka ovat valmiita kostamaan viimekertaisen häviönsä verisesti...


Ohjaaja: Toshiyuki Kato

Kuvaformaatti: 4:3 (1.33:1)
Ääniraita: Stereo - Japani
Tekstitys: Suomi ja Ruotsi
Kesto: 3x25 min
Ikäraja: K-11

Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.7.2018 13:14
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.