Kuvaus

Western Collection

Sisältää elokuvat:

Alamo:
Alamo (The Alamo) on yhdysvaltalainen elokuva vuodelta 1960. Elokuva on John Waynen ohjaama. Wayne toimi myös elokuvan tuottajana ja näytteli yhden sen päärooleista. Elokuva kuvaa vuonna 1836 tapahtunutta Alamon taistelua, jossa everstit William B. Travis (Laurence Harvey), Davy Crockett (John Wayne) ja Jim Bowie (Richard Widmark) puolustivat Alamon linnoitusta yhdessä 184 miehen kanssa meksikolaisen kenraali Antonio López de Santa Annan joukkoja vastaan.

Bandolero:
Kovapanoksinen lännenelokuva rikoksesta, rangaistuksesta ja oikeudenmukaisuudesta, jonka pääosassa ovat hyvin erilaiset Bishopin veljekset (Dean Martin ja James Stewart).

Butch ja Kid - Auringonlaskun ratsastajat:
Tämä yksi kaikkien aikojen suosituimmista lännenelokuvista - seitsemän Oscar-ehdokkuutta ja neljä pystiä napannut klassikko on täydellinen sekoitus seikkailua, romantiikkaa ja huumoria, ja kertoo tosi tarinan villin lännen suosituimmista lainsuojattomista.
Kun kyseessä on raha, ei kukaan ole nopeampi laatimaan toimintasuunnitelmia kuin Butch Cassidy (Paul Newman), ja hänen aisaparinsa Sundance (Robert Redford) on lyömätön pyssymies. Kun nämä kaksi pankki- ja junaryöstöjen parissa koheltavaa kaverusta kyllästyvät ikuiseen lainvartijoiden pakoiluun, päättävät he suunnata kohti Boliviaa Sundancen tyttöystävä (Katharine Ross) kyydissään.
Parivaljakko ei anna pikkuseikkojen - kuten tosiasian, että heidän espanjantaitonsa rajoittuvat ilmaisuun "ämä on ryöstö!"- vaivata, kun lännen kaikkien aikojen kilteimmät 'kovanaamat' ryhtyvät tositoimiin.

Tekniset tiedot:
Elokuvien tekstitys: mm. suomeksi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 12 vrk 16 h 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

16 € Sulkeutuu 12 vrk 16 h 9 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.