Kuvaus

Tuotteen Western Digital Black 3.5 4000 GB Serial ATA III kuvaus


Western Digital Black 3.5 4000 GB Serial ATA III

Tervetuloa Western Digital Black 3.5 -kiintolevyyn, joka tarjoaa sinulle luotettavan ja tehokkaan tallennustilan. Tämä 4000 GB kiintolevy on suunniteltu erityisesti vaativille käyttäjille, jotka tarvitsevat suurta tallennustilaa ja nopeaa tiedonsiirtoa.

Luotettava tallennus

  • Tämä kiintolevy tarjoaa sinulle luotettavan tallennustilan, jotta voit säilyttää tärkeät tiedostosi ja tiedot turvallisesti.
  • Western Digital -tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja luotettavuudestaan, joten voit luottaa tähän kiintolevyyn pitkäaikaiseen käyttöön.

Tehokas suorituskyky

  • Tämä kiintolevy hyödyntää Serial ATA III -liitäntää, joka tarjoaa nopean tiedonsiirron ja suuren kaistanleveyden.
  • Saat nopean ja sujuvan tiedonsiirron, kun käytät tätä kiintolevyä esimerkiksi suurten tiedostojen siirtämiseen tai videoiden editointiin.

Laaja tallennuskapasiteetti

  • 4000 GB tallennustilalla tämä kiintolevy tarjoaa runsaasti tilaa kaikille tiedostoillesi, kuten valokuville, videoille, musiikille ja ohjelmistoille.
  • Et joudu enää huolehtimaan tilan loppumisesta, vaan voit tallentaa kaiken tarvitsemasi yhdelle levylle.

Oli sitten kyseessä ammattikäyttö, pelaaminen tai kotikäyttö, Western Digital Black 3.5 4000 GB Serial ATA III on täydellinen valinta luotettavaksi ja tehokkaaksi tallennustilaksi. Hanki omasi ja nauti suuresta tallennuskapasiteetista ja nopeasta tiedonsiirrosta!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 70 vrk 17 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.