Kuvaus

Tuotteen Western Digital Blue SN580 M.2 500 GB PCI Express 4.0 TLC NVMe kuvaus


Western Digital Blue SN580 M.2 500 GB PCI Express 4.0 TLC NVMe

Valitse Western Digital Blue SN580 M.2 -kortti ja koe huippuluokan suorituskyky ja luotettavuus. Tämä 500 GB: n tallennuskapasiteetti antaa sinulle runsaasti tilaa tärkeille tiedostoillesi. PCI Express 4.0 -tekniikka tarjoaa nopeamman tiedonsiirtonopeuden ja parannetun suorituskyvyn, joka vastaa jopa vaativimpia tehtäviä.

Tämä SSD-kortti on varustettu TLC (Triple-Level Cell) NVMe -teknologialla, joka takaa nopean lukunopeuden ja alhaisen viiveen. Nauti nopeasta käynnistysajasta, nopeasta tiedostojen avaamisesta ja saumattomasta multitasking-kokemuksesta.

Western Digital Blue SN580 M.2 -kortti on suunniteltu kestämään. Se on luotettava ja kestävä ratkaisu, joka tarjoaa pitkäikäisen suorituskyvyn. Lisäksi se sisältää kehittyneen SSD-hallinnan ominaisuuksia, jotka suojaavat tiedostojasi ja pitävät ne turvassa.

Osta Western Digital Blue SN580 M.2 500 GB PCI Express 4.0 TLC NVMe -kortti ja paranna tietokoneesi suorituskykyä ja tallennuskapasiteettia. Nauti nopeammasta tiedonsiirrosta, paremmasta suorituskyvystä ja luotettavuudesta, jota Western Digital -tuotteet tarjoavat.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 64 vrk 14 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.