Kuvaus

Tuotteen Western Digital Gold 3,5 2000 GB Serial ATA III -muistitikku kuvaus


Western Digital Gold 3,5 2000 GB Serial ATA III -muistitikku

Tuo kotiisi luotettava tallennusratkaisu Western Digital Gold 3,5 2000 GB Serial ATA III -muistitikun avulla. Tämä korkealaatuinen muistitikku tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden, joten voit säilyttää tärkeät tiedostosi turvallisesti ja käyttää niitä tarvittaessa.

Western Digital Gold -muistitikussa on runsaasti tallennustilaa, joten voit säilyttää suuren määrän valokuvia, videoita, dokumentteja ja muita tiedostoja. Sen 2000 GB kapasiteetti riittää vaativimmille käyttäjille, olipa kyseessä sitten kotikäyttäjä tai ammattilainen.

Serial ATA III -liitäntä varmistaa nopean tiedonsiirron ja erinomaisen yhteensopivuuden erilaisten laitteiden kanssa. Voit siirtää tiedostoja nopeasti ja luotettavasti muistitikun avulla, säästäen aikaa ja vaivaa.

Tämä Western Digital Gold -muistitikku on myös erittäin luotettava. Se on suunniteltu kestämään pitkään ja tarjoamaan suojaa tiedostoillesi. Voit luottaa siihen, että tärkeät tiedostosi säilyvät turvassa ja käytettävissä aina tarvittaessa.

Tilaa Western Digital Gold 3,5 2000 GB Serial ATA III -muistitikku ja saat tehokkaan tallennusratkaisun, joka täyttää kaikki tarpeesi. Tämä muistitikku sopii täydellisesti niin kotikäyttäjille, opiskelijoille kuin ammattilaisillekin, tarjoten laajan tallennustilan ja luotettavuuden yhdistelmän.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 71 vrk 5 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.