Kuvaus

Tuotteen Western Digital Purple WD43PURZ sisäinen kiintolevy 3,5 4000 GB Serial ATA III kuvaus


Western Digital Purple WD43PURZ sisäinen kiintolevy 3,5 4000 GB Serial ATA III

Western Digital Purple WD43PURZ sisäinen kiintolevy tarjoaa luotettavan tallennusratkaisun ja edistyneet ominaisuudet valvontakameroille ja valvontajärjestelmille. Tämä 3,5 tuuman kiintolevy tarjoaa suuren kapasiteetin, 4000 GB tallennustilaa, joka mahdollistaa suuren määrän tallennustaikaa valvontavideoille.

WD Purple -kiintolevy on suunniteltu erityisesti valvontajärjestelmiä varten, ja se tarjoaa jatkuvaa tallennusta ja toistoa erinomaisella suorituskyvyllä. Se on optimoitu toimimaan 24/7-valvontaympäristöissä ja tukee jopa 64 kameraa, mikä mahdollistaa monipuolisen ja laajan valvontaverkon.

Tämä sisäinen kiintolevy käyttää Serial ATA III -liitäntää, joka varmistaa nopean tiedonsiirron ja luotettavan yhteyden valvontajärjestelmään. Se tarjoaa myös älykkään nauhoituskyvyn, joka optimoi tallennustilan käytön ja mahdollistaa tehokkaan tallennuksen ilman datan menetystä.

WD Purple WD43PURZ sisäinen kiintolevy on suunniteltu kestämään vaativissa valvontaympäristöissä. Se on varustettu AllFrame -teknologialla, joka parantaa tallennuslaatua ja vähentää virheitä. Lisäksi se on varustettu IntelliSeek -teknologialla, joka optimoi lukupään liikkeen, vähentää melua ja energiankulutusta.

Luota Western Digital Purple WD43PURZ sisäiseen kiintolevyyn valvontajärjestelmässäsi. Se tarjoaa luotettavaa tallennustilaa, edistyneitä ominaisuuksia ja suorituskykyä, joka täyttää valvontakameroiden ja valvontajärjest

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 70 vrk 23 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.