Kuvaus

Tuotteen Western Digital WD Red Pro 14TB 6Gb/s SATA HDD kuvaus


Western Digital WD Red Pro 14TB 6Gb/s SATA HDD

Valitse Western Digital WD Red Pro 14TB 6Gb/s SATA HDD -kiintolevy, kun tarvitset luotettavaa tallennustilaa ammattikäyttöön. Tämä tehokas kiintolevy tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden, joten voit luottaa siihen kaikissa tietojenkäsittelytarpeissasi.

Ominaisuudet:

  • Nopeus: Tämä kiintolevy tukee 6Gb/s SATA -liitäntää, mikä mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja tehokkaan suorituskyvyn.
  • Laaja tallennuskapasiteetti: 14TB tallennustilaa tarkoittaa, että voit säilyttää valtavan määrän tiedostoja ja sovelluksia ilman huolta tilan loppumisesta.
  • WD Red Pro -luotettavuus: Western Digitalin tunnettu luotettavuus takaa, että tämä kiintolevy toimii jatkuvasti ja pitkään ilman häiriöitä.
  • Amattikäyttöön suunniteltu: Tämä kiintolevy on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön, joten se kestää vaativatkin olosuhteet ja jatkuvan käytön.
  • Tukee RAID-tekniikkaa: Voit käyttää tätä kiintolevyä RAID-järjestelmässä, mikä parantaa datan turvallisuutta ja suorituskykyä.

Western Digital WD Red Pro 14TB 6Gb/s SATA HDD on täydellinen valinta, kun tarvitset luotettavaa ja tehokasta tallennustilaa ammattikäyttöön. Hanki se nyt ja varmista, että tietosi säilyvät turvassa ja saat tarvitsemasi suorituskyvyn kaikkiin tietojenkäsittelytarpeisiisi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 69 vrk 8 h 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.