Kuvaus

Tuotteen Western Digital WD Red SN700 M.2 250 GB PCI Express 3.0 NVMe -muistitikku kuvaus


Western Digital WD Red SN700 M.2 250 GB PCI Express 3.0 NVMe -muistitikku

Uusi Western Digital WD Red SN700 M.2 250 GB PCI Express 3.0 NVMe -muistitikku on täydellinen valinta kaikille, jotka tarvitsevat nopeaa ja luotettavaa tallennustilaa.

Tämä muistitikku tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja nopeuden, joka tekee tiedonsiirrosta helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan ennen.

Sen PCI Express 3.0 NVMe -tekniikka takaa erinomaisen suorituskyvyn ja tehokkuuden, joten voit tallentaa ja siirtää tiedostoja nopeasti ja sujuvasti.

WD Red SN700 tarjoaa myös ylivoimaisen luotettavuuden ja kestävyyden, joten voit olla varma, että tiedostosi säilyvät turvassa ja eheinä.

Muistitikun 250 GB tallennustila tarjoaa runsaasti tilaa kaikille tiedostoillesi, joten voit tallentaa valokuvat, videot, musiikin ja muut tärkeät tiedostot helposti ja kätevästi.

Lisäksi tämä muistitikku on yhteensopiva useiden eri laitteiden kanssa, joten voit käyttää sitä helposti ja vaivattomasti eri tietokoneissa ja laitteissa.

Tilaa nyt Western Digital WD Red SN700 M.2 250 GB PCI Express 3.0 NVMe -muistitikku ja nauti nopeasta ja luotettavasta tallennustilasta!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 70 vrk 22 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.