Kuvaus

Wetering / Taidekauppiaan kuolema SAPO 317
SAPO 1988 sidottu (kovakantinen) kuvakansi
ei nimmaria, kirjaston poisto. kirjaston leima ja tarra
Japanilaisravintolan tarjoilijatar ilmoittaa Amsterdamin poliisille sulhasensa katoamisesta. Jakusa, japanilainen mafia, oli pestannut miehen palvelukseensa. Ruumis löytyy, ja samalla ylikonstaapeli de Gier ja apulaiskomisario Grijpstra saavat selville, että ravintola on jakusan tukikohta, joka salakuljettaa paitsi taidetta myös heroiinia.
de Gier kumppaneineen matkustaa Japaniin esiintyen taiteen ja heroiinin kauppiaina. He pääsevät yhä lähemmäksi pahuuden pesää, kunnes tapahtumat huipentuvat dramaattiseen loppunäytökseen. Janwillem van de Weteringin perehtyneisyys Amsterdamin poliisin toimintaan ja buddhismin tuntemus antavat vankan pohjan tälle jännittävälle romaanille, joka poikkeaa virkistävällä tavalla tavanomaisesta machomaisesta väkivaltaviihteestä. (takakansiteksti)
Wetering (1931– 2008) oli alankomaalainen jännityskirjailija. Ennen Yhdysvaltoihin muuttoaan Wetering työskenteli Amsterdamissa poliisina. Hän asui puolitoista vuotta buddhalaisessa luostarissa Japanissa. (Wikipedia)
Dekkarit suomeksi * SAPO sidottu * SAPO 
Kaikki suvisun kohteet suvisun eli kesäaurinko
kirje A (postipaketti 15 kirjaa vakiohinta) (Sapo eyls)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 18 h 14 min 19 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1 € Sulkeutuu 18 h 14 min 19 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.