Kuvaus

Tuotteen WHISKAS Classic meals in sauce - wet cat food - 40x85 g kuvaus


WHISKAS Classic ateriat kastikkeessa - märkä kissanruoka - 40x85 g

Tuo iloa kissasi ruokailuhetkiin WHISKAS Classic ateriat kastikkeessa -märkäkissanruoalla. Tämä herkullinen märkäruoka on suunniteltu täyttämään kissasi ravitsemustarpeet samalla kun se tarjoaa hänelle maistuvan aterian.

Mikä tekee WHISKAS Classic aterioista erityisen houkuttelevia:

  • Rikas kastike: Ateriat tarjoavat runsaan kastikkeen, joka tekee ruoasta mehevän ja houkuttelevan. Kissasi tulee rakastamaan jokaisen suupalan.
  • Valikoima makuja: WHISKAS Classic ateriat kastikkeessa tarjoavat monipuolisen valikoiman makuja, jotka tyydyttävät kissasi makumieltymykset. Voit valita eri makuja ja yllättää kissasi joka päivä uudella herkullisella vaihtoehdolla.
  • Laadukkaat ainesosat: Kissasi ansaitsee vain parasta. WHISKAS Classic aterioissa käytetään laadukkaita ainesosia, jotka takaavat, että kissasi saa tarvitsemansa ravintoaineet jokaisessa ateriassa.
  • Helppo annostelu: WHISKAS Classic ateriat kastikkeessa tulevat kätevissä 85 gramman annospurkeissa. Näin voit annostella ruoan helposti ja pitää sen tuoreena.

Anna kissallesi maistuvaa ja ravitsevaa ruokaa WHISKAS Classic ateriat kastikkeessa -märkäkissanruoalla. Tilaa nyt ja hemmottele kissaasi herkullisilla aterioilla!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 55 vrk 14 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.