Kuvaus

hyväkuntoiset levyt

Kaikki elokuvat ei kuvassa

elokuvat :

PAHOLAISEN PRIKAATI
He olivat sopeutumattomia, kapinallisia... ja sankareita.
Everstiluutnantti Robert T. Frederick (Holden) saa epäkiitollisen tehtävän muovata ryhmä amerikkalaisia ja kanadalaisia luopioalokkaita ensiluokkaiseksi iskujoukoksi. Frederickin päälliköt epäilevät keltanokkia, kunnes Frederick ilmoittaa joukon vapaaehtoiseksi vaaralliseen iskuun natsien vuorella sijaitsevaan tukikohtaan. Joukko on alivoimainen niin miehissä kuin aseissakin, mutta Paholaisen prikaatille kertoimet ovat tasan!

POREILUA PARIISISSA
William Holden on käsikirjoittaja, jolla on vain kolme päivää aikaa saada valmiiksi elokuvakäsikirjoitus. Kun hän pyytää sihteriään Audrey Hepburnia auttamaan ideoinnissa tämä kehittää loistavan potpurin, jossa mielikuvitushahmot ja -tilanteet seuraavat toisiaan katkemattomana poreilevana helminauhana. Mainekkaan Claude Renoirin Pariisin kuvaus on maalauksellisen kaunista.

KWAI-JOEN SILTA ( collector's edition, tupla-dvd )
Elokuva sijoittuu japanilaisten vankileirille Burman viidakkoon Toisen maailmansodan aikana. Amerikkalaiset ja englantilaiset sotavangit pakotetaan rakentamaan valtava silta Kwai-joen yli. Englantilainen upseeri , joka kieltäytyy etuoikeuksistaan vankileirillä, näkee sillan rakentamisen haasteena ja mahdollisuutena osoittaa englantilaisten ylivoimaisuus. Tahtojen taistelu brittikomentajan ja japanilaisen leirinjohtajan välillä vaihtuu lopulta militaristiseksi yhteisymmärrykseksi, jota sillan räjäytystä suunitteleva brittien iskujoukko häiritsee?

VANKILEIRI 17
Toisen maailmansodan aikana, joukko amerikkalais kersantteja on vangittuna pahamaineisessa saksalaisessa sotaleirissä.
Suurimman osan ajastaan vangitut suunnittelevat erilaisia mahdollisuuksiaan päästä vapauteen. Kun kaksi pakoon yrittävää karkuria saa surmansa, selviää että joukossa on petturi.
William Holdenille on myönnetty Oscar suorituksestaan kyynisenä ja teräväkielisenä sotilaana, joka suunnittelee raketteja ja tekee vaihtokauppoja saksalaisten kanssa.

CASINO ROYALE
M, CIA:n johto (Washington DC:stä) ja KGB (Neuvostoliitosta) toteavat, että vaihtoehtoja on vain yksi: Sir James Bond on saatava takaisin kentälle. Bond huomaa joutuneensa vastatusten pirullisten naisagenttien, silmänkääntötemput taitavan korttihain (Orson Welles) ja neuroottisen suuruudenhullun (Woody Allen) kanssa.
Mutta Bond kaivaa takataskustaan nerokkaan suunnitelman: "tästä lähtien kaikki agentit, tytöt mukaan lukien, tunnetaan nimellä James Bond".
Korttipeliekspertti Evelyn Tremble (Peter Sellers) valitaan soluttautumaan vihollisleiriin. Mutta sitä ennen hänen on läpäistävä James Bond -koulutus.
Uskomattomilla juonenkäänteillä ja galaksin kirkkaimmalla tähtikaartilla varustettu hillitön komediaklassikko!

THE COUNTRY GIRL
Bing Crosby on Frank Elgin, alkoholisoitunut muusikko, joka haluaa takaisin kirkkaiden parrasvalojen loistoon. William Holden on Broadwayn maineikas ohjaaja, joka tarvitsee valovoimaisen tähden uuteen tuotantoonsa. Grace Kelly on Frankin pitkäaikainen vaimo, joka on huolissaan miehensä tulevaisuudesta ja Holdenin motiiveista.

HURJA JOUKKO ( kahden levyn erikoisjulkaisu, muoveissa )
Ohjaaja Sam Peckinpahin elokuva Hurja joukko, vaikuttava tarina raihnaisista desperadoista, joita sitoo kunnian koodi, on yksi kaikkien aikojen parhaimmista lännenelokuvista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 65 vrk 11 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

30 € Sulkeutuu 65 vrk 11 h 49 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.