Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä elinikäinen ja aito Windows 10 Home version avain, joka toimii 32- sekä 64-bit järjestelmissä, kaikilla kielillä.
Asennus AINOASTAAN yhdelle tietokoneelle. HUOM: Avain toimii ainoastaan Home versioiden kanssa (eli ei Pro, Pro N tai Home N).

Lisenssi tulisi käyttää 7 päivän sisällä antamispäivästä.

100% TOIMIVUUSTAKUU! Jos tuote on viallinen, paikkaan sen uudella tai palautan rahasi.

Asennusmedian saat ladattua Microsoftin virallisilta sivuilta:
https://www.microsoft.com/fi-fi/software-download/windows10

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Ilmoitus on sulkeutunut 5.4.2020 12:43
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
1.4. klo 12:23

hei,voitko laittaa yksityisviestiä haluaisin ostaa yhden koodin,tunnistautuessa tulee tälläinen viesti: Tunnistautuminen on järjestelmään tehtävien muutosten vuoksi poissa käytöstä muutaman päivän ajan. Pahoittelumme!Voin laittaa tilisiirron ennen koodia

1.4. klo 8:04

Kiitoksia lisenssi-Infosta. Yhdessä 32Bit 10 koneessa on todellakin leima alakulmassa toisessa sitä ei ole mutta ennen 10 päivitystä siinä oli Win 7.

30.3. klo 18:45

Hassu juttu tuo 10 lisenssiavain meikellä on yhdessä kokeilu-koneessa ollut win 10
3 vuotta eikä ole kysellyt mitään aktivointia. selvyydeksi Windows 10 on ilmainen asian voi tarkistaa Microsofilta ja aktivointi tehdään helpoiten netin kautta.

31.3. klo 6:02

Windows 10 on ilmainen, mutta siihen jää yleensä se vesileima oikeeseen alakulmaan jos ei aktivoi. Aikoinaan pystyi päivittämään W7 -> W10 ilmaiseksi, 7:n avaimella. Eli jos koneessa oli aiemmin 7 ja päivitit 10:een, aktivoitui 10 samalla.

29.3. klo 4:35

ELI TUOSSA ON KAKKI ASENNUKSETN PLUSD LISENSSI SAVAIN MUTTA KUN ON NÄMÄ A JAT NIINM MITEN TAKAAT ETTÄ LISENSSI EI LOU ENNEN KUIN TUOTE INULLA