Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Ystävät hädässä
Alfean johtajatar, rouva Varakonda, rankaisee keijuja heidän tunkeutumisestaan Pilvitorniin. Hän jättää heidät siivoamaan koulua, muiden oppilaiden osallistuessa konserttiin Magixissa. Jotta keijutytöt eivtät voisi hyödyntää taikavoimiaan, rouva Varakonda riistää heiltä väliaikaisesti heidän voimansa. Spesialistit tulevat keijutyttöjen avuksi. Mutta myös noidat tulevat Alfeaan etsimään legendaarista lohikäärmeen tulta, sillä heidän energiaetsimensä on ilmoittanut sen olevan siellä. Voidakseen etsiä sitä kenenkään häiritsemättä, he herättävät henkiin hirviön, joka pystyy tuhoamaan Alfean keijukoulun. Ilman taikavoimia apunaan Winxit onnistuvat Spesialistien avulla tuhoamaan hirviön ja pilaavat näin noitien sunnitelman. Palkinnoksi tästä rouva Varakonda palauttaa keijutyttöjen taikavoimat.

Särkynyt ystävyys
Noidat ovat kyllästyneitä Spesialistien keijutytöille antamaan apuun. Nyt noidilla on pirullinen suunnitelma miten rikkoa heidän ystävyytensä. He järjestävät kauhean onnettomuuden Rivenille, ja onnistuvat vierittämään syyn Bloomin niskoille. Rivenin ja Bloomin välille syntyy tulinen riita ja Spesialistit tukevat Bloomia, jolloin Riven suuttuu ja päättää jättää Spesialistit. Kierot noidat ovat voitonriemuisia ja tarjoavat katalaa ystävyttään pojalle.

Petetty
Salaperäinen ääni, joka aikaisemmin pelasti Bloomin Pilvitornissa, palaa hänen uniinsa. Tässä jaksossa ääni paljastaa kasvonsa - Daphne - yksi Magixin legendaarisista nymfeistä. Bloom on päättänyt ottaa selkoa Daphnesta, ja siitä mitä se hänestä haluaa. Tällä välin Musa kinastelee Stellan kanssa ja lähtee asuntolasta kohti kaupunkia. Ikävä kyllä hän törmää noitiin, jotka välittömästi käyttävät tilaisuuden hyväkseen ja hyökkäävät hänen kimppuunsa. Muta ennen ratkaisevaa iskua, Bloom ja ystävät saapuvat pelastamaan Musan. Tappelun aikana Icy kiinnittää huomiota Bloomin voimakkaaseen energian määrään. Hän tajuaa, että tuollainen voima on hyvin samanlainen kuin legendaarinen lohikäärmeen tulen voima, jonka hän alunperin kuvitteli olevan Stellan sormuksessa. Miten Bloomilla voi olla sellainen voima? Tästä saa alkuunsa Bloomin taustan selvittäminen.

 

Kuvasuhde: 4:3 FullFrame 1.33:1
Ääni: Suomi ( Dolby Digital Stereo)
Tekstitys: ----------
Kesto: n. 1 h 10 min
Ikäraja: K-7


Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

13 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.9.2018 13:13
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.