Kuvaus

Noitajengi Witch

8 kirjaa. Entisiä kirjaston kirjoja.

Kirjoissa kuvia noin joka kymmenes tai viidestoista sivu sivu.


Viisi teinityttöä valitaan Kandrakarin kudoksen vartijoiksi, ja he saavat käyttöönsä neljän alkuaineen voimat. Tytöt pelastavat maailmaa ja yrittävät samalla elää normaalia teinitytön elämää tavoitteenaan, ettei kukaan saisi vihiä heidän taianomaisista kyvyistään ja tehtävistään. Sarjakuvan hahmot ovat W.I.T.C.H.-tytöt Will, Irma, Taranee, Cornelia ja Hay Lin (nimien ensimmäiset kirjaimet muodostavat jengin nimen).Taikaruusun maa - Lene Moller Jorgensen

Cornelia löytää kirpputorilta pienen kojun, joka vetää häntä oudosti puoleensa. Kojua pitävä vanha mies kauppaa tytölle likaisen ja synkän maalauksen, jossa Will, Irma, Taranee ja Hay Lin eivät näe mitään ihmeellistä. He eivät myöskään haista vienoa kukkaistuoksua, joka Cornelian mukaan taulusta lähtee. Mutta vähitellen hekin huomaavat sen, minkä Cornelia jo tietää: taulu on ovi toiseen maailmaan, jossa heidän apuaan kaivataan.Simpukan salaisuus - Eva Carvani

Tytöt lähtevät koulunsa luontokerhon järjestämälle risteilylle Korallisaarille.


Tähden kosketus - Lene Moller Jorgensen

Jotain on tekeillä, ja Oraakkeli vahvistaa epäilyn. Kaukainen Seitsemän tähden metsävaltakunta on pulassa, ja noitajengin on lähdettävä apuun.


Myrskyn armoilla - Cecilie Elken

Hay Lin on aina ollut kiinnostunut avaruusolioista. Ehkä siksi hän ei olekaan kauhistunut, kun oudonnäköinen olio eräänä iltapäivänä noutaa hänet mukaansa vieraaseen maailmaan.


Totuuden liekki - Maud Mangold

W.I.T.C.H saa Oraakkelilta tehtävän: heidän tulee matkata Muscarian kaukaiseen maahan pelastamaan hiipuvaa Totuuden liekkiä.


Kultainen lähde - Josefine Ottesen

Prinsessa Leonida on kadonnut, ja kuningaspari alkaa olla epätoivoinen. Kruunajaisten ajankohta lähestyy, ja valtakuntaa suojelevan, taikavoimaisen Kultaisen lähteen vesi uhkaa joutua vääriin käsiin.


Kamppailu sydämestä - Lene Kaaberbol

Danny on hauskin poika, jonka Will on koskaan tavannut. Danny pyytää tytön kanssaan tivoliin, mutta kummitusjunassa tämä yhtäkkiä katoaa Kandakarin sydän-amuletti mukanaan.


Yön kuningatar - Maud Mangold

Will tuntee olonsa nuutuneeksi. Koulu on yksitoikkoista. Ainoa asia joka häntä kiinnostaa on kotona oleva ihmeellinen kaktus, joka eräänä yönä puhkeaa kukkaan ja esittää avunpyynnön Selenian valtakunnan puolesta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 4 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10,90 € Sulkeutuu 2 vrk 4 h 46 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.