Kuvaus

Suomipainos. Paksuutensa vuoski mielellään nouto kotoani Tikkurilasta.

Postitus 10€.

Kolme mestariohjaaja Woody Allenin klassikkoa samojen kansien alla!

Sisältää elokuvat: Kaikki sanovat I love you, Jade-Skorpionin kirous sekä Hollywood Ending

 

1: Ohjaajalegenda Woody Allenin ensimmäinen musikaali seuraa kolmea pariskuntaa etsimässä rakkautta. Riemukas ja musiikintäyteinen matka vie suosikkinäyttelijöiden esittämät hahmot Venetsiaan, Pariisiin ja tietenkin New Yorkiin.

Varaudu sanomaan niin Julia Robertsin, Natalie Portmanin, Edward Nortonin kuin elokuvan lukuisten tähtien tavoin: I love you!

2: Kunnianosoituksessaan film noir-elokuville Woody Allen esittää vakuutusetsivä CW Briggsiä. Tämä hypnotisoidaan tekemään jalokivivarkaus, jota hän joutuu itse myöhemmin tutkimaan. Sivurooleissa nähdään Oscar-palkitut Helen Hunt, Charlize Theron, Elizabeth Berkley ja Dan Aykroyd.

3: Val Waxman (Woody Allen) oli suuri ohjaaja 70- ja 80-luvulla, mutta nykyään hän ohjaa vain TV-mainoksia.
Eräänä päivänä hänelle tarjotaan kuitenkin mahdollisuutta ohjata taas yksi suuri elokuva ja pitkän harkinnan jälkeen hän suostuu projektiin, päätös ei ollut helppo sillä elokuvan tuottaja on mies, jonka takia Valin ex-vaimo Ellie (Téa Leoni) jätti hänet aikoinaan.
Kun kuvaukset viimein aloitetaan hän tulee psykosomaattisesti sokeaksi harhaluuloisuutensa takia. Hän päättää pitää ongelmansa salassa niin studion pomolta kuin tuottajaltakin ja yrittää muutamien ystäviensä avulla ohjata elokuva. Tästähän ei voi seurata muuta kuin loputtomasti hulvattoman hauskoja, mutta silti niin kinkkisiä tilanteita.
Mikä mahtaakaan olla todellinen syy Valin sokeutumiseen?

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 112 vrk 6 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 112 vrk 6 h 45 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.