Kuvaus

World War II Classics :  Waffen SS   (DVD)

 

Huippumielenkiintoinen sotadokumentti aiheinaan Waffen SS, Gestapo, Valiojoukot, sekä natsien uusien aseiden tutkimukset. Kertomus joukoista, miehistä ja aseista, jotka oli valittu toteuttamaan Hitlerin unelma saksalaisesta eliitistä.

Waffen SS - Hitlerin erikoisjoukot

Pahat, mustapukuiset painajaishahmot... Hitlerin Waffen SS on erikoinen ja pimeä luku Saksan historiassa. Heitä luonnehti rohkeuden ja julmuuden tappava yhdistelmä, ja he olivat vastuussa monista natsiajan inhottavimmista rikoksista.

Gestapo

Hermann Göringin salaisen valtionpoliisin tehtävänä oli pidättää ja kiduttaa Valtakunnan oletettuja vihollisia tunnustusten ja tietojen saamiseksi. Koko oikeuslaitos ajautui Gestapon käsiin ja tuomioistuimet kävivät tarpeettomiksi. vaikuttava kuvaus 1900-luvun todellisesta kauhutarinasta.

Hitlerin salaiset aseet

Kun liittoutuneet kokosivat joukkojaan ja valmistelivat hyökkäystä Euroopan mantereelle, aiheuttivat V-1 ja V-2 raketit kuolemaa ja tuhoa sodan runtelemassa Lontoossa. Pääkaupunkia ei kuitenkaan voitu kukistaa niin helposti, eivätkä Hitlerin salaiset aseet onnistuneet muuttamaan sodan lopputulosta.

Valiojoukot

Hitlerin laskuvarjojoukkojen menestys sai sekä USA:n että Iso-Britannian luomaan vastaavia erikoisjoukkoja. Niiden mahtavat ilmaoperaatiot nostivat esiin eräitä sodan suurimpia sankareita. Dokumentti, joka yhdistää huikeita arkistofilmejä monista eri lähteistä rohkeuden ja voitontahdon tarinaksi.

 

Kesto:   230 min

Tekstitys:   Suomi, Ruotsi

R2

K-11

Suomijulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


17,95 €
Sulkeutuu 60 vrk 22 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

17,95 € Sulkeutuu 60 vrk 22 h 49 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.