Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

XBOX 360 : HALO 3.

Pelikonsoli : Xbox 360
Pelityyppi : Toiminta
Kehittäjä : Bungie
Julkaisija : Microsoft
Pelaajien määrä : 1-4
Verkkopelaajien määrä : 1-16
Ikäraja: 16+

Microsoftin Xbox-pelien lippulaiva, Halo, on saanut päätöksen räiskintäspektaakkelin viimeisessä osassa. Halo-pelejä on vaikea ajatella yksittäisinä peleinä. Siihen on selvä syy. Halon kaikki kolme osaa ovat pelattavuudeltaan käytännössä sama peli. Tarinan saumaton jatkuminen osien välillä vahvistaa yhtenäisyyttä entisestään. Halo-fanin kannalta tämä on varmasti hienoa. Trilogian tehnyt Bungie-pelistudio on osannut palvella uskollisimpia asiakkaitaan erinomaisesti. Ensimmäinen Halo uunituoreella Xbox-konsolilla oli mahtava kokemus, ja syystä. Tuohon aikaan keskusteltiin vielä, voidaanko konsoleille ylipäätään tehdä hyvää fps-peliä. Padiohjain ei kuulemma ollut kovin hyvä tähän pelityyppiin, eikä ikinä vetäisi vertoja pc:n hiirelle ja näppäimistölle. Halo lopetti tämän keskustelun, ja hetken aikaa koko Xboxin tulevaisuus näytti hyvältä. Halo on edelleen yksi kaikkien aikojen parhaita konsolien julkaisupelejä.

On täysin mielipidekysymys, onko Halo 3:n samankaltaisuus kahden ensimmäisen osan kanssa pelin suurin ongelma vai vahvuus. Kahden Halon veteraani tuntee olonsa joka tapauksessa kotoisaksi Halo 3:n ensimetreistä alkaen, ja voi huitaista pelin rutiinilla läpi, ilman yllätyksiä. Pääasiassa Halo 3 tarjoaa täsmälleen samaa kuin kaksi edellistä osaa. Pelin tarina jatkuu suoraviivaisesti Halo 2:n lopusta. Tulevaisuuden supersotilas Master Chief rysähtää maapallolle puolustaakseen ihmiskuntaa Covenant -avaruusörkkien miehityslaivastolta. Soppaa hämmentää Covenantin sisällissota tärähtäneen Totuuden Profeetan kannattajien ja tolkullisemmin ajattelevien Eliittien välillä, sekä koko Halo-mytologian kannalta keskeiset Flood-syöpäläiset. Halo 3:n keskeinen anti on edelleen taitavasti asetelluista tulitaisteluista toiseen eteneminen. Taistelu itsessään on säilynyt käytännössä muuttumattomana. Toisessa osassa esiteltiin uusia aseita ja kahdella aseella samanaikaisesti tulittaminen, ja samaa menoa jatketaan. Taistelun hauskuus kulminoituu edelleen erinomaiseen ohjattavuuteen ja viihdyttävää toimintaa synnyttävään vihollisten tekoälyyn. Halossa viholliset ovat aina olleet aktiivisia heppuja tunnistettavine ominaisuuksineen, ja niin nytkin. Bungien suunnittelijoilla puolestaan on taito tehdä loputtoman tuntuisesti erilaisia muunnelmia ja yhdistelmiä muutamasta taistelualueen perustyypistä.

Peli on hyvässä kunnossa ja kannet sekä vihkonen ehjiä. Levyn pinnassa on muutama aivan pieni hiusnaarmu, jotka eivät ole haitanneet latautumista ainakaan omalla konsolilla pelattaessa.

Peli on Helsingissä. Nouto tai lähetys pakettina.

Hakuun : microsoft xbox360 pelikonsoli pelit peli toiminta titanfall ammunta pelejä doom eternal first person shooter halflife game näyttö peliserveri wii nettipeli nettipelit pistooli playstation konsolipelit computer CD DVD data disc counterstrike tietokone myydään Helsingissä gaming software kivääri 1 2 3 4 5 pelaaminen apex gamer konsolipelejä taistelu x-box pelikonsolille for sale online shooting game disc with live opponents taistelupeli taistelupelit toimintapeli toimintapelit

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
7 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.4.2024 16:27
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.