Kuvaus

XBOX 360: Yoostar 2 - In the Movies

Yoostar 2 tuo Hollywoodin taian ja hauskuuden olohuoneeseesi!

Xbox 360 Kinectin avulla voit sijoittaa itsesi kuuluisiin elokuva- ja tv-sarjakohtauksiin suosikkinäyttelijöittesi rinnalle tai sijalle. Seuraa käsikirjoitusta tai improvisoi omat vuorosanasi. Lopuksi Yoostar arvostelee suorituksesi ja voit ladata kohtauksesi Yoostar 2:n portaaleihin Yoostar.com:ssa ja vaikka Facebook-sivuillesi. Yoostar 2 on fantastinen partypeli, josta on iloa sekä vannoutuneille että satunnaisille pelaajille.

 

  • Yoostar 2:ssa on valmiina 50 elokuvakohtausta, 10 lavastetta ja 20 taustavideota. Verkkokaupasta voit ostaa ja ladata sadoittain kohtauksia. Yoostar 2-kirjastoon sisältyy kohtauksia uusimmista hittielokuvista kuten Kauhea kankkunen (The Hangover), Tropic Thunder, Painajainen perheessä (Meet The Fockers), 300 ja Kick Ass, moderneista klassikoista kuten Kummisetä (The Godfather) ja Rocky, kaikkien aikojen klassikoista kuten Casablanca ja Ihmemaa Oz (The Wizard of Oz) sekä suosituista tv-sarjoista kuten Star Trek, Mad Men ja CSI.
  • Yli 1200 näyttelijää on jo mukana Yoostarissa, muun muassa supertähdet Ben Stiller, Eddie Murphy, Gerard Butler, Cameron Diaz ja Arnold Schwarzenegger.
  • Pelaajien suoritus arvostellaan tarkkuuden ja kokonaissuorituksen perusteella, mutta peli sallii myös luovan improvisoinnin.
  • Jaa esityksesi ystäviesi ja Yoostar 2-yhteisön kanssa Yoostar 2:n portaalissa Yoostar.com ja Facebook-sivuillasi tai Twitterissä.
  • Ansaitse palkintoja ja hanki kuuluisuutta osallistumalla yhteisöön esim. jakamalla videoita sekä arvostelemalla ja palkitsemalla muiden pelaajien suorituksia
  • Yoostar-portaalissa voit osallistua kilpailuihin, tarkastaa tilanteesi tulostauluilta, katsella opetusvideoita suorituksesi parantamiseksi ja paljon muuta.
  • Xbox 360® Kinectiä hyödyntämällä Yoostar 2 luo Hollywoodin Greenscreen-tyyliset tehosteet ilman lisätarvikkeita.
  • Blitz Games Studiosin kehittämässä Yoostar 2:ssa on innovatiivinen käyttöliittymä, jota käytetään Kinectin liikeohjaustekniikalla.

 

Löytyy myös kinect sensori hintaan 34e.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 105 vrk 12 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,99 € Sulkeutuu 105 vrk 12 h 28 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.