Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä kuvan mukainen uudenveroisessa kunnossa oleva Xbox One X pelikonsoli, sekä special edition Sport White ohjain. Lisäksi pakettiin kuuluu kustomoitava Elite series 2 -ohjain (ovh. 199e!) ja 29 eri peliä. Elite 2 ohjaimeen löytyy alkuperäinen paketti, sekä kaikki kustomoitavat osat, jotka tulevat mukana alunperinkin: https://www.gigantti.fi/product/gaming/konsolit/tarvikkeet-xbox-one/41636/xbox-one-elite-series-2-langaton-ohjain

Ohjaimet toimivat, kuitenkin tässä pari asiaa niihin liittyen, jotka on hyvä tietää:

Elite 2 ohjain on ollut runsaassa käytössä julkaisupäivästä lähtien; ohjaimen selkäpuolella olevista vivuista (näkyy kuvassa ohjaimen selkäpuolelta, kolme allekkain olevaa palkkia -> kuvassa kummankin puolen kyseiset vivut säädetty alimpaan mahdolliseen asetukseen) - joista säädetään kuinka paljon liipaisimet menevät pohjaan - on irronnut pienen pienet muoviset palat. Joka tapauksessa tämä on ainoastaan kosmeettinen haitta, joka ei vaikuta ohjaimen ominaisuuksiin lainkaan.

Tässä kuva ohjaimesta, jossa nämä palat vielä ovat kiinni: https://cdn.arstechnica.net/wp-content/uploads/2019/11/IMG_0811-1440x808.jpg

Toista ohjainta (Sport White) on myös käytetty runsaasti, joten Xbox ohjaimille tyypillisisesti tatit saattavat yliohjata esimerkiksi kameraa tai pelihahmoa jonkin verran johonkin suuntaan itsestään. Kuitenkin tämä ongelma ilmenee sellaisissa peleissä, joissa korkeat ohjainsenssit ovat tärkeitä, kuten erityistä tarkkuutta vaativissa nopeatempoisissa FPS-peleissä. Peruspelaamisessa mitään tuskin huomaa.

Konsoli itsessään erinomaisessa kunnossa ja se on todella puhdas (pölyä ei ole kertynyt liittimiin tms.). Käytössä se ei ole ollu viimeisen vuoden aikana lainkaan, vaan se on oleskellut alkuperäisessä konsolilaatikossaan.

Nouto Helsingistä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

300 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.10.2020 21:09
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
25.9. klo 10:44

Onnistuuko lähetys Postilla tai Matkahuollolla?

25.9. klo 11:24

Siihen ei ole valitettavasti mahdollisuutta tällä hetkellä.