Kuvaus

Tuotteen XD DESIGN VARKAUKSENVAROITUSREPU BOBBY SOFT YELLOW P/N: P705.798 kuvaus


XD DESIGN ANTI-THEFT BACKPACK BOBBY SOFT YELLOW P/N: P705.798

XD Designin Anti-Theft-reppu Bobby Soft on täydellinen valinta tyylikkäälle ja turvallisuutta arvostavalle matkailijalle. Tämä selkäreppu on suunniteltu pitämään tärkeät tavarasi turvassa varkailta ja varmistamaan mielenrauhasi matkustaessasi. Olipa kyseessä työmatka tai kaupunkiseikkailu, Bobby Soft tarjoaa suojan ja mukavuuden tarpeisiisi.

Ominaisuudet:

  • Anti-Theft-suunnittelu: Bobby Softin ainutlaatuinen suunnittelu estää varkaita pääsemästä repun sisälle. Vetoketjut ja taskut ovat piilossa selkää vasten, jolloin kukaan ulkopuolinen ei pääse niihin käsiksi.
  • Pehmeä ja kestävä materiaali: Valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä materiaalista, Bobby Soft kestää kulutusta ja säilyttää samalla tyylikkään ulkonäkönsä. Repun pehmeä pinta tuntuu mukavalta kädessäsi.
  • Suuri säilytystila: Bobby Soft tarjoaa runsaasti tilaa tärkeille tavaroillesi. Repussa on erillinen lokero kannettavalle tietokoneelle, useita taskuja ja vetoketjullinen osio arvotavaroita varten.
  • Mukavuus: Selkäosan pehmusteet ja säädettävät olkahihnat takaavat mukavan käyttökokemuksen. Voit säätää hihnojen pituutta oman mieltymyksesi mukaan.
  • USB-latausportti: Bobby Softin mukana toimitetaan integroitu USB-latausportti, joka mahdollistaa älylaitteidesi lataamisen helposti ja kätevästi liikkeellä ollessasi. Tarvitset vain oman laturisi ja voit ladata laitteesi repusta käsin.
  • Heijast
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 57 vrk 8 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

109 € Sulkeutuu 57 vrk 8 h 7 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.