Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 FBC4025GL

Kuvan paketissa oleva sähköpotkulauta. Takuu 1v kuitti mukaan.

Ovh reilu 600€

Xiaomi Pro 2 Nordic -sähköpotkulaudalla kuljet vaivatta pidemmätkin matkat kolmen nopeustilan, 20 km/h huippunopeuden ja jopa 45 km kantaman avulla. Siinä on myös liike-energian keräysjärjestelmä, jolla voit pidentä potkulaudan kantamaa entisestään, sekä monitoiminen ohjauspaneeli asetusten mukauttamiseen. Taittuvassa rungossa on myös TPR-kädensijat, ilmatäytteiset renkaat, sekä kaksoisjarrujärjestelmä. Kirkkaan etuvalon, kaikille sivuille sijoitettujen heijastimien ja takavalon ansiosta muu liikenne huomaa potkulaudan helposti.

Muotoilu: Sähköpotkulaudalla on miellyttävä ajaa ilmatäytteisten renkaiden ja TPR-kädensijoilla varustetun ohjaustangon ansiosta. Lisäksi se painaa vain 14,2 kg ja taittuu kasaan, joten sen säilyttäminen on helppoa.

Pyörät: 8,5-tuumaiset ilmatäytteiset renkaat tarjoavat sulavan ajokokemuksen. Kestävissä pyörissä on myös hyvä lävistyskestävyys pienien roskien varalle.

Kantama: Potkulauta tarjoaa jopa 45 km kantaman 20 km/h huippunopeudella.

Nopeusasetukset: Potkulaudassa on kolme eri nopeusasetusta eri alueille. Normaalitilassa potkulaudan huippunopeus on 15 km/h, jalankulkijatilassa 5 km/h, ja sport-tilassa 20 km/h.

Liike-energian keräysjärjestelmä: Älykäs järjestelmä pidentää potkulaudan kantamaa lataamalla akkuja liike-energian avulla.

Kaksoisjarrut: Sähköpotkulaudan takapyörässä on kookas levyjarru, ja etupyörässä on lukkiutumaton ja akkuja lataava E-ABS-jarrujärjestelmä.

Valot ja turvallisuus: Kirkkaan 2 W ajovalon avulla näet ajaa hämärälläkin, sekä takavalon ja kaikille sivuille asennettujen heijastimien ansiosta muu liikenne huomioi potkulaudan helposti.

Monitoiminen ohjauspaneeli: Ohjauspaneelista näet reaaliaikaisesti päivittyvät ajotiedot, ja voit myös hyödyntää intuitiivista ohjausta mukauttamaan ajokokemustasi.

Älykäs akunhallintajärjestelmä: Järjestelmässä on kuusi suojatoimintoa, jotka takaavat akun turvallisuuden ja pitkäkestoisuuden.

Huom: Sähköpotkulautoja ei voida käyttää sateisella säällä. Varmistathan laturin ja pistorasian olevan kuivia ennen potkulaudan lataamista.

Lisätietoa https://www.gigantti.fi/product/wearables-ja-harjoittelu/sahkopotkulaudat/202209/xiaomi-sahkopotkulauta-pro-2-nordic-mi29216?scid=Pricecomparison4350244827&utm_source=hinta&utm_medium=Pricecomparison&utm_campaign=hintafi&utm_content=all

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

390 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.1.2021 12:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
23.1. klo 13:12

Ok. Mäki muistelin että on joku mut en mallia missä on
Onko se nyt se missä on108mp kamera
Onko se Xiaomi hyvä malli entä se kamera onko hyvä valinta

23.1. klo 13:15

En tiedä siitä kun en omista kyseistä puhelinta.

23.1. klo 12:46

Tämänhä sai kauppanpäälle kun osti sen yhden Xiaomin

muokattu 24.1. klo 1:37

Oli erimalli . Tää on 600€ lauta.

Oli tällänen mitä sai kaupanpäälle
Mi 10T Pron ennakkotilaajat saavat kaupan päälle suositushinnaltaan 349 euron arvoisen Xiaomin Mi Essential -sähköpotkulaudan.