Kuvaus

Tuotteen XPG GAMMIX S70 Blade M.2 2000 Gt PCI Express 4.0 3D NAND NVMe kuvaus


XPG GAMMIX S70 Blade M.2 2000 GB PCI Express 4.0 3D NAND NVMe

XPG GAMMIX S70 Blade M.2 on erinomainen valinta tehostamaan tietokoneesi tallennuskapasiteettia ja suorituskykyä. Tämä huippuluokan PCIe 4.0 -nopeuslevy on suunniteltu tarjoamaan nopeampia tiedonsiirtonopeuksia ja parempaa suorituskykyä verrattuna perinteisiin tallennusratkaisuihin.

Tämän XPG GAMMIX S70 Blade M.2 -levyn avulla voit nauttia nopeammasta tiedonsiirrosta ja lyhyemmistä latausajoista, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan vaativiin peli- ja multimedia-sovelluksiin. Sen 3D NAND -teknologia takaa luotettavan tallennuksen ja pitkäikäisen suorituskyvyn.

XPG GAMMIX S70 Blade M.2 -levyssä on myös edistyksellinen NVMe (Non-Volatile Memory Express) -tekniikka, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja tehokkaan tiedonsiirron. Voit siirtää suuria tiedostoja ja suorittaa moniahtautuvia tehtäviä tehokkaasti ilman viivästyksiä.

Tämä 2000 GB tallennustilalla varustettu XPG GAMMIX S70 Blade M.2 -levy tarjoaa runsaasti tilaa tärkeille tiedostoille, peleille ja sovelluksille. Sen PCI Express 4.0 -liitäntä takaa korkean nopeuden ja yhteensopivuuden useimpien nykyaikaisten emolevyjen kanssa.

XPG GAMMIX S70 Blade M.2 -levyä on helppo asentaa, ja sen kompakti muotoilu sopii useimpiin M.2 -paikkoihin. Sen kestävä rakenne ja edistyksellinen jäähdytysjärjestelmä takaavat optimaalisen suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 68 vrk 20 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.