Kuvaus

Tuotteen Yamaha ARIUS YDP-105B - Digitaalinen piano kuvaus


Yamaha ARIUS YDP-105B - Digitaalinen pianino

Yamaha ARIUS YDP-105B on erinomainen valinta kaikille pianisteille, jotka etsivät korkealaatuista ja monipuolista digitaalista pianinoa. Tämä pianino tarjoaa upean soittokokemuksen sekä aloittelijoille että ammattilaisille.

Tässä pianinossa yhdistyvät laadukkaat materiaalit ja teknologia, mikä takaa erinomaisen äänenlaadun ja tarkan kosketuksen. Pianinossa on Yamahan huippuluokan äänimoottori, joka tuottaa rikkaan ja dynaamisen äänimaailman.

ARIUS YDP-105B tarjoaa myös laajan valikoiman äänenväriä, joten voit valita haluamasi sointivärin ja tehdä musiikistasi entistä monipuolisempaa. Pianinossa on myös äänittämismahdollisuus, joten voit tallentaa omaa soittoasi ja kuunnella sitä myöhemmin uudelleen.

Tämä digitaalinen pianino tarjoaa myös useita käytännöllisiä toimintoja, kuten metronomin, joka auttaa harjoittelussa ja säestysominaisuuden, joka antaa sinulle mahdollisuuden soittaa yhdessä muiden instrumenttien kanssa. Pianinossa on myös USB-liitäntä, joten voit liittää sen tietokoneeseen tai äänijärjestelmään.

Yamaha ARIUS YDP-105B on tyylikäs ja kestävä pianino, joka sopii hyvin kotiin tai pieniin esiintymistiloihin. Pianinossa on musta viimeistely, joka antaa sille modernin ja elegantin ulkonäön. Se on myös kompakti ja helppo siirtää tarvittaessa.

Tilaa Yamaha ARIUS YDP-105B -digitaalinen pianino ja nauti laadukkaasta äänestä ja soitosta. Tämä pianino tarjoaa kaiken mitä tarvitset

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 66 vrk 4 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.