Tuote on myyty käyttäjälle Velitti hintaan 71 €

Kuvaus

YAMAHA NATURAL SOUND CASSETTE DECK KX-W321. Täysin kunnossa oleva täysikokoinen kaikilla herkuilla varustettu "tupla"-kasettidekki eli kasettinauhuri (kahdella kasettipesällä, toisella voidaan vain kuunnella kasetteja ja toisella sekä kuunnella että äänittää). Valmistajan huippumalleja. Mustat metallikuoret. Painoa 5.0 kg ja syvyyttä 27.9 cm. Valmistusajankohta 1998. Made in Malaysia. Tuki kaukosäätimelle (kaukosäädin ollut lisävaruste uutena eikä tämän dekin mukana ole kaukosäädintä). Huollettu sekä äänipäät puhdistettu ja toiminta testattu 3.5.2022. Toisto-/äänitystason näyttö valopisteistä koostuvien pylväiden avulla etupaneelin digitaalinäytössä. Äänitystason säätömahdollisuus. Tuki sekä krominauhoille että normaali- ja metallinauhoille. Automaattisella nauhatyypin tunnistuksella. Kuulokeliitännällä (6.3 mm:n stereojakki etupaneelissa). Kaksisuuntaisuus-ominaisuudella ja "auto reverse-ominaisuudella" (soittaa kasetin molemmat puolet haluttaessa tarvitsematta kääntää käsin kasetin puolta). "REPEAT"-Toisto-ominaisuudella (halutessa soittaa automaattisesti saman kasetin molempia puolia toistolla uudestaan ja uudestaan 8 kertaa). Liittäminen vahvistimeen 4:llä RCA-johdolla. 2:lla vetoakselilla (double capstan) eli kussakin kasettipesässä on äänipäiden ympärillä 2 vetoakselia ja 2 puristustelaa. "DOLBY NR B/C"-kohinavaimennusjärjestelmällä (valinta yhdellä nappulalla). "AUTO MPX FILTER"-järjestelmällä (pilot-äänen suodin, joka estää radiolähetyksen 19 kHz:n taajuisen pilot-äänen aiheuttamat häiriöt kohinanvaimentimelle), "SEARCH"-kytkimellä (automaattisella kappalehaulla, "SEARCH"-nappula ja kelaus eteen tai kelaus taakse nappula päällä pysäyttää automaattisesti kelauksen kappaleiden väliseen taukokohtaan ja aloittaa toiston seuraavan tai edellisen kappaleen alusta). "HIGH SPEED DUBBING"-ominaisuudella eli mahdollista äänittää kasetti kasetille tuplanopeudella (voi kopioida kasetin kasetille myös normaalinopeudella). Hyväkuntoinen, helppokäyttöinen ja siisti.

PERUSTIEDOT
- Merkki ja malli : Yamaha KX-W321
- Valmistusajankohta : 1998
- Valmistaja : YAMAHA CORPORATION
- Valmistusmaa : MADE IN MALAYSIA
- Käyttöjännite : 230 VAC 50 HZ
- Sarjanumero : Y8410960Q

KUNTO
- Huollettu, äänipäät puhdistettu ja demagnetoitu, päätoiminnot testattu 3.5.2022.
- Laitteen visuaalista kuntoa kuvailisin kouluarvosanalla 8. Laite on siistissä kunnossa
- Päällyskannessa on pari naarmua ja etupaneeli on siistissä kunnossa.
- Kaikkien etu- ja takapaneelin kytkimien ja liitäntöjen kohdalla olevat merkinnät (tekstit) ovat yhä selvästi näkyvissä ja luettavissa.
- Soitin on siistissä alkuperäiskunnossa, mitään ei puutu, mitään ei ole muutettu.
- Teknisesti laite oo hyvässä kunnossa, perustoiminnot (äänitys, toisto, kelaukset, kuulokeliitäntä) testattu ja todettu toimiviksi
- Mitään ihmeellisyyksiä, puutteita tai vikoja en testeissäni huomannut
- Laitteen kaikkia ominaisuuksia en ole ehtinyt testata. Mikäli haluat ennen huutoasi EHDOTTOMASTI varmistaa jonkin tietyn ominaisuuden tai toiminnon niin pyydä testaamaan sähköpostiviestillä tai julkisella kysymyksellä (jukka.vilhunen@hotmail.com)
- Laitteen huoltomanuaalin ja käyttöohjeen voin toimittaa voittajalle pyynnöstä sähköisessä muodossa sähköpostilla pdf-tiedostona

MITAT
- Leveys * Korkeus * Syvyys = 43.5 cm * 14.6 cm * 27.9 cm
- Paino 5.0 kg

HINTA SUOMESSA VUONNA 1998
- Hinta jäi selvittämättä

TEKNISET TIEDOT
- Moottoreita 2 kpl, molemmille kasettipesille oma moottori, joka hoitaa sekä kelauksen että toiston
- Äänipäitä 1 kpl vasemman puoleisessa "DECK A"-kasettipesässä. Toistopää (Hard Permalloy)
- Äänipäitä 2 kpl oiken puoleisessa "DECK B"-kasettipesässä. Äänitys- ja toistopää (Hard Permalloy) sekä poistopää eli pyyhintäpää (Double-Gap Ferrite)
- Vetoakseleita 2 kpl per kasettipesä (toinen sijaitsee äänipäiden oikealla ja toinen vasemmalla puolella)
- Puristusteloja 2 kpl per kasettipesä (toinen sijaitsee äänipäiden oikealla ja toinen vasemmalla puolella)
- Vauhtipyöriä 2 kpl per kasettipesä
- Takaisin-kelausaika (kelaus lopusta alkuun) 60 minuutin kasetilla : 100 s
- Häiriöetäisyys 74 dB (Dolby C päällä)
- Häiriöetäisyys 66 dB (Dolby B päällä)
- Häiriöetäisyys 58 dB (Dolby pois päältä)
- Huojunta 0.08 % WRMS (WRMS, Wreighted Root Mean Square, painotettu mittaus)
- Huojunta +-0.15 % DIN (DIN, lineaarinen mittaus)
- Taajuusvaste (+-3 dB) : 20 - 19000 Hz Metallikaseteilla (Metal-nauhoilla, Type IV)
- Taajuusvaste (+-3 dB) : 20 - 17000 Hz Kromikaseteilla (CrO2 eli kromidioksidinauhoilla, Type II)
- Taajuusvaste (+-3 dB) : 20 - 16000 Hz Normaalikaseteilla (Fe2O3 eli rautaoksidinauhoilla, Type I)
- Tuki kaukosäätimelle (saanut lisävarusteena)
- "SEARCH"-kytkimellä eli automaattisella kappalehaulla (nappula päällä pysäyttää kelauksen ja aloittaa toiston seuraavan/edellisen kappaleen alusta mikäli kappaleiden välissä on riittävän pitkä taukokohta eli vähintään 4 sekunnin mittainen tyhjä kohta)
- "REC LEVEL MIN ... MAX"-säätönappula äänitystason säätöä varten
- Ei säätömahdollisuutta kuulokeliitännän signaalitason säätämistä varten  
- Automaattinen nauhatyypin tunnistus (Fe2O3 eli rautaoksidinauhoille, CrO2 eli kromidioksidinauhoille ja metallinauhoille)
- "DOLBY NR OFF/B/C"-kytkin kohinanvaimennusjärjestelmän valintaa varten
- "AUTO MPX FILTER"-ominaisuus. Automaattinen Pilot-äänen suodin, estää radiolähetyksen 19 kHz:n taajuisen pilot-äänen aiheuttamat häiriöt kohinanvaimentimelle
- Digitaalinen nauhalaskuri, joka näyttää nauhalaskurin arvoa etupaneelin näytössä. Molemmilla kasettipesillä on oma nauhalaskurinsa.
- "Auto Reverse"-ominaisuus ja kaksisuuntaisuus-ominaisuus eli soittaa haluttaessa (riippuen mikä soittomoodi on valittuna) automaattisesti kasetin molemmat puolet tarvitsematta kääntää käsin kasetin puolta
- "Repeat"-toisto-ominaisuus eli soittaa haluttaessa (riippuen mikä soittomoodi on valittuna) toistolla kasetin molempia puolia
- 4 soittomoodia. Valinta etupaneelissa olevalla "MODE 1/2/3/RELAY"-kytkimellä.
- Soittomoodi 1. Soittaa vain yhden kasetin puolen. Jompaan kumpaan kasettipesään ladatun kasetin yhden puolen. Kun puoli loppuu, niin pysäyttää koneiston.
- Soittomoodi 2. Soittaa automaattisesti yhden kerran kasetin molemmat puolet. Jompaan kumpaan kasettipesään ladatun kasetin molemmat puolet. Kun kasetin molemmat puolet on soitettu niin laite pysäyttää koneiston.
- Soittomoodi 3. Soittaa automaattisesti toistolla kasetin molempia puolia (kahdeksan kertaa). Jompaan kumpaan kasettipesään ladatun kasetin molempia puolia.
- Soittomoodi RELAY. Soittaa automaattisesti toistolla kasetin molempia puolia. Ensin vasempaan kasettipesään (DECK A) ladatun kasetin molemmat puolet ja sitten oikeaan kasettipesään (DECK B) ladatun kasetin molemmat puolet. Ja toistaa tätä 8 kertaa.
- "DIRECTION"-kytkimellä valitaan soittosuunta (nappulaa painettaessa näyttöön syttyy ">" eli normaali soittosuunta tai "<" eli käänteinen soittosuunta).
- "DIRECTION >" valittuna soittaa kasetin normaalisuuntaisesti eli kasetin vasen kela toimii antokelana ja oikea ottokelana (kelat pyörivät vastapäivään).
- "DIRECTION <" valittuna soittaa kasetin käänteissuuntaisesti eli kasetin oikea kela toimii antokelana ja vasen ottokelana (kelat pyörivät myötäpäivään).
- Ei lähtötason säädintä
- Ei mikrofoniliitäntää
- "HIGH SPEED DUBBING"-ominaisuudella eli pikakopiointi-ominaisuudella eli mahdollista äänittää kasetti kasetille tuplanopeudella
- Etupaneelin kytkimet ja säätimet : POWER STAND BY/ON, EJECT A, EJECT B, REC LEVEL MIN ... MAX, RESET A, RESET B, DOLBY NR OFF/B/C, << A, >> A, STOP A, PLAY A, << B, >> B, STOP B, PLAY B, DIRECTION A, DIRECTION B, DUBBING A > B, DUBBING NORMAL, DUBBING HIGH, SEARCH A, MUTE/SERACH B, REC PAUSE B, MODE 1/2/3/RELAY

TULO- JA LÄHTÖLIITÄNTÖJEN JÄNNITETASOT/KUORMITUSIMPEDANSSIT
- "LINE IN REC" (2 * RCA eli 2 * Ph) : 100 mV/43 kilo-ohmia (tuloliitännät vahvistimelta)
- "LINE OUT PLAY" (2 * RCA eli 2 * Ph) : 570 mV/1.4 kilo-ohmia (lähtöliitännät vahvistimelle)
- "PHONES" (1 * 6.3 mm STEREOJAKKI) : 0.25 mV/8 ohmia (kuulokelähtöliitäntä)

LIITOSJOHDOT (LAITTEEN KYTKEMINEN VAHVISTIMEEN)
- RCA-liitäntäjohdoilla (johtoja 4 kpl). Tällöin 2 RCA-johtoa kytketään kasettidekin takapaneelin "LINE IN REC"-liitännästä vahvistimen "TAPE REC OUT"-liitäntään (joissakin vahvistimissa "TAPE REC") ja toiset 2 RCA-johtoa kytketään kasettidekin takapaneelin "LINE OUT PLAY"-liitännästä vahvistimen "TAPE PLAYBACK"-liitäntään (joissakin vahvistimissa "TAPE PB").
- RCA-johdot (4 KPL) eivät sisälly huutokauppaan eli eivät tule mukaan.

LISÄTIETOA SEURAAVASSA NETTIOSOITTEESSA
Yamaha KX-W321
Auto Reverse Double Cassette Deck (1998-08)
https://www.hifiengine.com/manual_library/yamaha/kx-w321.shtml

MAKSUTAPA JA TOIMITUS
- Maksutapa Paypal, käteinen tai tilisiirto
- Toimitus/nouto sovitaan voittajan kanssa huutokaupan jälkeen
- Kasettidekin toimittamista postitse tai Matkahuollon kautta en suosittele, mutta toimitus matkahuollon kautta sopii ostajan omalla vastuulla, jolloin lähetyskulut 6.95 euroa lisätään hintaan

HUOM! Pyydä kohteesta tarpeen mukaan lisätietoja ja -kuvia suoraan mailitse jukka.vilhunen@hotmail.com. Myös kasettidekin näyttäminen ja testaus liikkeelläni Kauppakatu 21 LH 2 78200 Varkaus järjestyy. Jukka Vilhunen 050-3002111. Ei hintavarausta, onnea huutoihin!

UUSI HIFI /LEVYKAUPPA AVATTU VARKAUTEEN

Olen avannut 6.4.2017 Varkauteen osoitteeseen kauppakatu 21 LH2 uuden käytettyjen äänitteiden ja stereolaitteiden liikkeen nimeltään JV Records (HiFi/Levykauppa). Olen avoinna arkisin klo 11-17 ja lauantaisin klo 9-15 ja tarvittaessa muulloinkin puhelinsoitolla (asun aivan liikkeen lähellä). Liikkeessä on kaupan LP-levyjä, CD-levyjä, levysoittimia, kasettidekkejä, virittimiä, vahvistimia, viritinvahvistimia, CD-soittimia, kaiuttimia sekä yhdistelmästereolaitteita. LP-levyjä ja stereolaitteita tulee uusia ja poistuu myynnin kautta. Tervetuloa tutustumaan ja mahdollisesti myös tekemään kauppaa. Lisäpalveluna huollan ja korjaan asiakkaille stereolaitteita, mutta tällä hetkellä on valitettavasti parin viikon jonot alkurysäyksen vuoksi. Laitteita ja levyjä myydään suoraan liikkeestä ja esim. huutokaupan kautta täällä huutonetissä. Laitteita ja levyjä tullaan kauppaamaan myös yrityksen omilla nettisivuilla www.jvrecords.fi, jotka ovat valitettavasti ajan puutteen vuoksi vielä keskeneräiset.

Savon sanomissa julkaistuja kuvia liikkeestäni voit katsoa klikkaamalla alapuolella näkyvää linkkiä

Elämänmuutos: insinööri myy nyt vanhoja vinyylilevyjä
http://www.savonsanomat.fi/savo/El%C3%A4m%C3%A4nmuutos-insin%C3%B6%C3%B6ri-myy-nyt-vanhoja-vinyylilevyj%C3%A4/979931

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
71 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.5.2022 20:40
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
10.5. klo 21:21

Näissähän on hihnaveto. Missä kunnossa hihnat ovat?

10.5. klo 21:37

Hihnojen kunto todettiin hyväksi huollon yhteydessä ja siksi niitä ei uusittu.