Kuvaus

Työterveyslaitos 2013 Kovakansi

1.painos

Ei merkintöjä

Työpaikoilla meneillään olevat muutokset koettelevat työntekijöiden työssä jaksamista ja saattavat aiheuttaa tunteen työn punaisen langan katoamisesta. Samalla muutos on kehitystä eteenpäin vievä voima ja uudistumisen mahdollisuus. Työn muutoksessa keskeisenä haasteena on tukea työyhteisöjä löytämään uudenlaista mielekkyyttä radikaalistikin muuttuneesta työstä. Se haastaa myös esimiestyön mallit ja välineet johtamaan uudella tavalla jatkuvasti kehittyvää toimintaa.

Hankkeessa tuotetaan yleistajuinen teos lähestymistavasta, josta käytetään nimeä työhyvinvointia edistävä työn kehittäminen. Lähestymistavan mallien ja välineiden avulla työyhteisö ja esimiehet voivat jäsentää yhteisesti työn muuttunutta kohdetta, muutoksen vaihetta ja kehityshaasteita. Kirjassa kuvataan tapausesimerkkien avulla, kuinka työssä ilmeneviä työn sujuvuuden ja työhyvinvoinnin ongelmia voidaan tulkita muutoksen näkökulmasta ja kuinka työyhteisö voi luoda yhteistä muutossuuntaa uusien toimintatapojen kokeiluilla ja niistä oppimalla.

Kirjan lähestymistapa pohjautuu kehittävään työntutkimukseen. Kirjan ajatukset ja tapausesimerkit pohjautuvat kirjoittajien työhyvinvointia ja työn kehittämistä yhdistäneisiin tutkimus- ja kehittämishankkeisiin, palveluhankkeisiin ja koulutuksiin. Kirja on suunnattu erityisesti esimiehille mutta myös muille työn kehittämisen toimijoille kuten työterveyshuollolle, työsuojelulle ja henkilöstön kehittäjille.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 83 vrk 3 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 83 vrk 3 h 8 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.