Kuvaus

kirja on käyttämätön/lukematon ja uuden karkea , osta omaksi tai anna lahjaksi.

 

KUSTANTAJAN ESITTELY:

Tämä teos "Der Verkehr mit der Geister welt", antaa siitä uskonnosta, joka käy spiritualismin nimellä, selvemmän selostuksen kuin mikään muu kirja. Se on, niin kuin tekijä itsekin sanoo, korkean hengen sanelema ihmisille opetukseksi ja opastukseksi Jumalan luo. 

Kirjan tekijä, tohtori Johannes Greber, oli saksalainen, katolinen pappi, joka virkansa ohella harjoitti laajaa hyväntekeväisyystoimintaa. Ensimmäisen maailmansodan aikana hän työskenteli turvattomien lasten hyväksi ja hänen välityksellään sijoitettiin 14.000 saksalaista puoleksi nälkiintynyttä lasta hollantilaisiin perheisiin virkistymään. Hänen työnsä sairaanhoidon järjestäjänä Saksan maaseudulla saavutti niinikään suurta tunnustusta ja kansainvälisissä huoltoväen kongresseissa sitä mainittiin esimerkkinä muille. 

Erottuaan papin virastaan uskonnollisen herätyksensä jälkeen tohtori Greber muutti Yhdysvaltoihin ja kirjoitti tämän teoksensa omien kokemustensa nojalla. Sen jälkeen hän on uudestaan kääntänyt kreikan kielestä Uuden Testamentin saksaksi ja rupesi sitten kirjoittamaan Uutta Testamenttia valaisevia selityksiä, jotka perustuivat henkimaailman välittämiin tiedonantoihin, mutta kuolema keskeytti tämän työn v. 1944.

Lue kirjan arvostelu täältä:     http://www.ultra-lehti.com/kirjat/arv-yhteydessa.html

Avainsanoja: esoteria, spiritualismi, selvätuntoisuus, selväaistiminen, värit, psyykkinen ilmiö, filosofia, totuudenetsijä, henkimaailma, henkiolennot, meedio, materialisaatio, henkimaailman lait ja sen tarkoitus, uusi testamentti
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 62 vrk 5 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 62 vrk 5 h 51 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.